Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Σε μηχανοκίνητη πορεία αύριο το ΠΑΜΕ Μαγνησίας
Σε μηχανοκίνητη πορεία αύριο  το ΠΑΜΕ Μαγνησίας

Σε μηχανοκίνητη πορεία αύριο το ΠΑΜΕ Μαγνησίας

Σε μηχανοκίνητη πορεία προχωρά αύριο στις 6.00 το απόγευμα το ΠΑΜΕ Μαγνησίας, από το του Βόλου, ενάντια στα αντιασφαλιστικά δικαιώματα εργαζομένων που πρόκειται να εφαρμόσει η συγκυβέρνση ΣΥΡΙΖΑ- κατ’ εντολή του κουαρτέτου.

Σε Τύπου, που έδωσαν σήμερα εκπρόσωποι σωματείων, μέλη της Γραμματείας του ΠΑΜΕ, τονίσαν ότι ο λαός μπορεί να ανατρέψει αυτή την πολιτική, να υπερασπιστεί το δικαίωμά του στην κοινωνική ασφάλιση, δυναμώνοντας τους ταξικούς αγώνες, ενάντια στον αντιασφαλιστικό νόμο που προωθεί η .

Ο πρόεδρος του Συνδικάτου Μετάλλου «Μήτσος Παπαρήγας» και βουλευτής Μαγνησίας του ΚΚΕ Κ. Στεργίου,  είπε-μεταξύ άλλων-  ότι η πρόταση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – οδηγεί σε ένα νέο που δεν αφήνει πέτρα πάνω στην πέτρα, σε ότι ασφαλιστικά δικαιώματα είχαν απομείνει από τις προηγούμενες αντιασφαλιστικές ανατροπές και πρόσθεσε: «Τις αιματηρές περικοπές που επιβλήθηκαν από το 2010 κι έριξαν στο μισό τις συντάξεις επιχειρεί να τις νομιμοποιήσει. Βαφτίζει τη λεηλασία των συντάξεων που έκαναν οι προηγούμενες κυβερνήσεις ως απόδοση «δικαιοσύνης» και «ισονομίας» βγάζοντας έτσι λάδι την πολιτική της ΝΔ και του ».

Ο ίδιος  τόνισε ότι ο λαός μπορεί να τους σταματήσει και να ανατρέψει αυτή την πολιτική να υπερασπιστεί το δικαίωμά του στην κοινωνική ασφάλιση δυναμώνοντας τους ταξικούς αγώνες, λαμβάνοντας αποφάσεις για συμμετοχή στην απεργία  και δίνοντας δυναμικά το παρών στην απεργιακή κινητοποίηση του ΠΑΜΕ την ημέρα κατάθεσης του νομοσχεδίου στη Βουλή.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σκότωσαν την #φώκια "Κωστής" μασκότ της Αλοννήσου #φώκια - https://t.co/gC4Q1WO71W -

  • Mε οξύ έμφραγμα 29χρονος Βολιώτης στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας #οξύέμφραγμα - https://t.co/nIx5MNzTqC -

  • Μηχανική βλάβη στο "#Ερατώ"  #Ερατώ - https://t.co/Ty4bdxlnrC -

"Αλιεύοντας" την είδηση