Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Μητρώο επαγγελματιών Βουνού από την Περιφέρεια Θεσσαλίας
Μητρώο επαγγελματιών Βουνού από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Μητρώο επαγγελματιών Βουνού από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

 

Για την ενίσχυση του έργου της Πολιτικής Προστασίας

Στη συγκρότηση υ Αρχηγών βουνού, Οδηγών βουνού, Επιχειρήσεων εναλλακτικών μορφών τουρισμού,  και  Συλλόγων και Φορέων ορειβατικών- αναρριχητικών και περιπατητικών δραστηριοτήτων προχωρά η προκειμένου να ενισχύσει το έργο της Πολιτικής της Προστασίας.

Τα μέλη του υ, λόγω της άμεσης και καθημερινής σχέσης τους με τη φύση,  καλούνται να αναλάβουν σημαντικό ρόλο σε επίπεδο έγκαιρης ενημέρωσης και επις σε περιπτώσεις φυσικών καταστροφών, όπως εκδήλωση  πυρκαγιάς σε δασική έκταση.

Επιπλέον η καταγραφή ιδιωτών και Συλλόγων που ασχολούνται με το βουνό  ανοίγει νέους διαύλους επις και συμβάλλει στον καλύτερο προγραμματισμό για τη  διοργάνωση  δράσεων και εκδηλώσεων με στόχο  την ενίσχυση των εναλλακτικών μορφών τουρισμού στη Θεσσαλία.

Η του Μητρώου, αποτελεί  πρωτοβουλία του γραφείου εντεταλμένου συμβούλου Τουρισμού της ς Θεσσαλίας Γιάννη Μπουτίνα, σε συν με την Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της ς.

Οι ενδιαφερόμενοι να εγγραφούν στο Μητρώο μπορούν να  επικοινωνούν  για περισσότερες πληροφορίες στα  τηλ. 2413506436 και 2432077870 προκειμένου να συμπληρώσουν την ειδική φόρμα και να αποστείλουν  τα στοιχεία τους, μέχρι τις 30-5-, στο email : tourism@thessaly.gov.gr.

 

 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση