Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Μητρώο επαγγελματιών Βουνού από την Περιφέρεια Θεσσαλίας
Μητρώο επαγγελματιών Βουνού από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Μητρώο επαγγελματιών Βουνού από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

 

Για την ενίσχυση του έργου της Πολιτικής Προστασίας

Στη συγκρότηση Μητρώου Αρχηγών βουνού, Οδηγών βουνού, Επιχειρήσεων εναλλακτικών μορφών τουρισμού,  και  Συλλόγων και Φορέων ορειβατικών- αναρριχητικών και περιπατητικών δραστηριοτήτων προχωρά η προκειμένου να ενισχύσει το έργο της Πολιτικής της Προστασίας.

Τα μέλη του Μητρώου, λόγω της άμεσης και καθημερινής σχέσης τους με τη ,  καλούνται να αναλάβουν σημαντικό ρόλο σε επίπεδο έγκαιρης ενημέρωσης και επικοινωνίας σε περιπτώσεις φυσικών καταστροφών, όπως   πυρκαγιάς σε δασική έκταση.

Επιπλέον η καταγραφή ιδιωτών και Συλλόγων που ασχολούνται με το βουνό  ανοίγει νέους διαύλους επικοινωνίας και συμβάλλει στον καλύτερο προγραμματισμό για τη  διοργάνωση  δράσεων και εκδηλώσεων με στόχο  την ενίσχυση των εναλλακτικών μορφών τουρισμού στη Θεσσαλία.

Η σύνταξη του Μητρώου, αποτελεί  πρωτοβουλία του γραφείου εντεταλμένου συμβούλου Τουρισμού της Περιφέρειας Θεσσαλίας Γιάννη Μπουτίνα, σε με την Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας.

Οι ενδιαφερόμενοι να εγγραφούν στο μπορούν να  επικοινωνούν  για περισσότερες πληροφορίες στα  τηλ. 2413506436 και 2432077870 προκειμένου να συμπληρώσουν την ειδική φόρμα και να αποστείλουν  τα στοιχεία τους, μέχρι τις 30-5-, στο email : tourism@thessaly.gov.gr.

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Πανελλαδικές Εξετάσεις των υποψηφίων των ΕΠΑΛ #πανελλαδικέςεξετάσεις - https://t.co/DIb9ZDTZPE -

  • Τελευταίος ύπνος για 25χρονο στο Βόλο #αιφνίδιοςθάνατος - https://t.co/zUjCfM8Q51 -

  • Στο Νοσοκομείο 4 άτομα μετά από #τροχαίο στον περιφερειακό #τροχαίο - https://t.co/PDDmRA6Eww -

"Αλιεύοντας" την είδηση