Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Μητρώο επαγγελματιών Βουνού από την Περιφέρεια Θεσσαλίας
Μητρώο επαγγελματιών Βουνού από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Μητρώο επαγγελματιών Βουνού από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

 

Για την ενίσχυση του έργου της Πολιτικής Προστασίας

Στη συγκρότηση Μητρώου Αρχηγών βουνού, Οδηγών βουνού, Επιχειρήσεων εναλλακτικών μορφών τουρισμού,  και  Συλλόγων και Φορέων ορειβατικών- αναρριχητικών και περιπατητικών δραστηριοτήτων προχωρά η Θεσσαλίας προκειμένου να ενισχύσει το έργο της Πολιτικής της Προστασίας.

Τα μέλη του Μητρώου, λόγω της άμεσης και καθημερινής σχέσης τους με τη φύση,  καλούνται να αναλάβουν σημαντικό ρόλο σε επίπεδο έγκαιρης ενημέρωσης και επικοινωνίας σε περιπτώσεις φυσικών καταστροφών, όπως εκδήλωση  πυρκαγιάς σε δασική έκταση.

Επιπλέον η καταγραφή ιδιωτών και Συλλόγων που ασχολούνται με το βουνό  ανοίγει νέους διαύλους επικοινωνίας και συμβάλλει στον καλύτερο προγραμματισμό για τη  διοργάνωση  δράσεων και εκδηλώσεων με στόχο  την ενίσχυση των εναλλακτικών μορφών τουρισμού στη Θεσσαλία.

Η του Μητρώου, αποτελεί  πρωτοβουλία του γραφείου εντεταλμένου συμβούλου Τουρισμού της Περιφέρειας Θεσσαλίας Γιάννη Μπουτίνα, σε με την Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας.

Οι ενδιαφερόμενοι να εγγραφούν στο μπορούν να  επικοινωνούν  για περισσότερες πληροφορίες στα  τηλ. 2413506436 και 2432077870 προκειμένου να συμπληρώσουν την ειδική φόρμα και να αποστείλουν  τα στοιχεία τους, μέχρι τις 30-5-2021, στο email : tourism@thessaly.gov.gr.

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ένα τραυματισμένο γκραν σλαμ - https://t.co/4wMOLzrRL4 -

  • Καταγγελία για βιασμό στη Θεσσαλονίκη: Για μεγάλο κύκλωμα μιλά ο δικηγόρος της 24χρονης - https://t.co/oGBGHyGd8R -

  • Λύση συνεργασίας με Γιάννη Λάλα #ΠΑΕΟλυμπιακόςΒόλου1937 - https://t.co/RU9lxn4LxN -

"Αλιεύοντας" την είδηση