Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Μικρή συμμετοχή στην 24ωρη απεργία του ΕΚΒ
Μικρή συμμετοχή στην 24ωρη απεργία  του ΕΚΒ

Μικρή συμμετοχή στην 24ωρη απεργία του ΕΚΒ

Μικρή ήταν η συμμετοχή των εργαζομένων , στην που πραγματοποιήθηκε χθες στο ΕΚΒ, στο πλαίσιο της 24ωρης ς που είχε κηρύξει η ΣΕΕ, ενώ ικανοποιητικά κρίθηκαν από τους συνδικαλιστές τα ποσοστά συμμετοχής στην .

Ο πρόεδρος του ΕΚΒ Θανάσης Παπαδημόπουλος ανέφερε ότι “είναι κάπως ικανοποιητικά τα ποσοστά ειδικά σε χώρους που υπάρχουν σωματεία. Από εκεί και πέρα, περνάμε το πολιτικό ότι, σε οτιδήποτε ορέξεις για καταργήσεις εργατικών δικαιωμάτων θα μας βρίσκουν αντιμέτωποι. Είναι μια νεοφιλελεύθερη που θέλει τα να περάσει σε συνεννόηση με ΣΕΒ και δανειστές και είναι κάτι που θα μας βρει αντιμέτωπους”.

Από την πλευρά του, ο γεν. γραμματέας του ΕΚΒ Δημ. Βασιλείου είπε:  “Στόχος μας ν' αλλάξουμε όλα αυτά που έχουν στο μυαλό τους οι κυβερνώντες κι επειδή είναι ώρα αποφάσεων και ευθύνης πρέπει όλοι να καταλάβουμε το μέγεθος που θα αντιμετωπίσουμε στην πορεία. Όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να το πετύχουμε. Δε θέλουμε επέμβαση στις συλλογικές συμβάσεις ούτε στα συνδικάτα όπως κι ένα θέμα που το συζητάμε είναι η του κατώτατου μισθού στα 751 κι η σημερινή(χθεσινή) ημέρα θα δώσει το για να το καταλάβουν όλοι”.

Ο κ. Βασιλείου, πρόσθεσε ότι “πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι οι επιχειρήσεις χωρίς τους εργαζόμενους δεν μπορούν να επιβιώσουν και καταλαβαίνουν όλοι ότι η επιτυχία των συναδέλφων είναι μεγάλη”.

Την κεντρική ομιλία έκανε ο αναπληρωτής οργανωτικός γραμματέας του ΕΚΒ Στρ. αλλιόπουλος.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση