Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Μέτρα στήριξης ζητούν οι ιδιοκτήτες σχολικών κυλικείων
Μέτρα στήριξης ζητούν οι ιδιοκτήτες σχολικών κυλικείων

Μέτρα στήριξης ζητούν οι ιδιοκτήτες σχολικών κυλικείων

Μέτρα από τα Υπουργεία που θα τους απαλλάσσουν από τις οικονομικές τους υποχρεώσεις (ενοίκια, ασφαλιστικές εισφορές, ρυθμίσεις σε ασφαλιστικά ταμεία, τράπεζες και εφορίας) έως ότου μπορέσουν και αυτοί  και η χώρα να επιστρέψει στους κανονικούς της ρυθμούς, ζητούν οι ιδιοκτήτες σχολικών κυλικείων.

Χαρακτηριστικά αναφέρουν: “Μετά την του κλεισίματος των σχολείων για δεκατέσσερις ημέρες και να διαφαίνεται στον ορίζοντα ότι το κλείσιμο θα συνεχιστεί μέχρι το Πάσχα τουλάχιστον, θα θέλαμε να κάνουμε γνωστό ότι παρόλο που είναι σημαντική πάνω απ’ όλα η υγεία των πολιτών, εμείς σαν κλάδος θιγόμαστε  άμεσα από αυτό το γεγονός.

Από κάθε σχολικό κυλικείο βιοπορίζεται μία οικογένεια. Με το κλείσιμο των σχολείων και κατά συνέπεια και των Κυλικείων, χιλιάδες οικογένειες, όσα και τα σχολεία της χώρας θα αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στα καθημερινά τους έξοδα. Επίσης, για όλους μας τρέχουν έξοδα όπως ασφαλιστικές εισφορές, ενοίκια, ρυθμίσεις σε εφορία, τράπεζες και που με τα νέα δεδομένα δεν θα μπορέσουμε να καλύψουμε.

Ζητάμε από την Πολιτεία και όλους τους φορείς να σκύψουν πάνω από το πρόβλημα μας και να μας δώσουν λύσεις που θα μας βγάλουν από τη δύσκολη θέση στην οποία βρεθήκαμε χωρίς δικιά μας υπαιτιότητα. Χρειαζόμαστε μέτρα από τα Υπουργεία που θα μας απαλλάσσουν από τις οικονομικές μας υποχρεώσεις (ενοίκια, ασφαλιστικές εισφορές, ρυθμίσεις σε ασφαλιστικά ταμεία, τράπεζες και εφορίας) έως ότου μπορέσουμε και εμείς και η χώρα να επιστρέψει στους κανονικούς της ρυθμούς. Περιμένουμε τη βοήθεια όλων.”

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Εμβολιασμός: Ανοίγει απόψε η πλατφόρμα για την 3η δόση στους 3 μήνες #εμβολιασμόςCovid - https://t.co/NPSQgZQWDC -

  • #φωτιά σε βανάκι στους Αγ. Θεοδώρους Αλμυρού #φωτιά - https://t.co/amsEm2bbVU -

  • Στο πλευρό των ΑΜΕΑ η Περιφέρεια Θεσσαλίας #ΑμέΑ - https://t.co/iQ224x2qxu -

"Αλιεύοντας" την είδηση