Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Μεϊκόπουλος: «Τι θα γίνει τελικά με την αποζημίωση των τουριστικών λεωφορείων για Ιούλιο & Αύγουστο;»
Μεϊκόπουλος: «Τι θα γίνει τελικά με την αποζημίωση των τουριστικών λεωφορείων για Ιούλιο & Αύγουστο;»

Μεϊκόπουλος: «Τι θα γίνει τελικά με την αποζημίωση των τουριστικών λεωφορείων για Ιούλιο & Αύγουστο;»

Από σε πηγαίνει η χορήγηση της έκτακτης επιδότησης ως για την απαγόρευση πλήρωσης του συνόλου των διαθέσιμων θέσεων για τους μήνες του Ιουλίου και Αυγούστου στους προκαλώντας στους επαγγελματίες που, όπως λένε, δεν έχουν λάβει ούτε ένα ευρώ κρατικής επιδότησης μέχρι σήμερα.

«Η αποζημίωση που έπρεπε να καταβληθεί από το Νοέμβριο πήρε αναβολή για τον Ιανουάριο με τη δικαιολογία ότι ορισμένοι επαγγελματίες δεν είχαν υποβάλει αιτήσεις. Παρόλο που οι επαγγελματίες περίμεναν να λάβουν επιτέλους τα χρήματα στις 29 Ιανουαρίου του , μέχρι και σήμερα αυτό δεν έχει συμβεί» επισημαίνει ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος κάνοντας λόγο για κενές δεσμεύσεις της ς ότι θα στηρίξει οικονομικά τον κλάδο που βρίσκεται σε παρατεταμένη ακινησία.

Ο ς του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι ο τουρισμός, που στηρίζει καθοριστικά την ελληνική ιδιαίτερα σε περιόδους ς, είναι «ανύπαρκτος» στην κυβερνητική καθημερινότητα και «εξαφανισμένος» από την κυβερνητική ατζέντα.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση