Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Με δύο ψήφους κέρδισε το ενιαίο ψηφοδέλτιο «Απ. Πλαγεράς» έναντι της ΔΑΣ ΟΤΑ
Με δύο ψήφους κέρδισε το ενιαίο ψηφοδέλτιο «Απ. Πλαγεράς» έναντι της ΔΑΣ ΟΤΑ

Με δύο ψήφους κέρδισε το ενιαίο ψηφοδέλτιο «Απ. Πλαγεράς» έναντι της ΔΑΣ ΟΤΑ

Με δύο ψήφους κέρδισε το ενιαίο ψηφοδέλτιο «Απ. Πλαγεράς» έναντι της ΔΑΣ ΟΤΑ ,στις που ξεκίνησαν την περασμένη Δευτέρα και ολοκληρώθηκαν χθες, ενώ η καταμέτρηση έγινε σχεδόν μια μετά τα μεσάνυχτα.

Συγκεκριμένα, σε σύνολο 1282 εργαζομένων ψήφισαν 980, βρέθηκαν 37 λευκά και 31 άκυρα ψηφοδέλτια.
Έλαβαν: η παράταξη «Απ. Πλαγεράς» 457 ψήφους και η παράταξη της ΔΑΣ ΟΤΑ 455 ψήφους.

Επαναμέτρηση ψήφων ζητά η ΔΑΣ ΟΤΑ

Εν τω μεταξύ, πρώτη δύναμη στις του Συλλόγου Εργαζομένων στους ΟΤΑ δηλώνει ότι είναι η παράταξη της ΔΑΣ ΟΤΑ, που αύξησε τη δύναμή της κατά 40%.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, η ΔΑΣ είναι η νικήτρια των εκλογών. Μετά την οριστική καταμέτρηση των ψηφοδελτίων, παρουσία της δικαστικής αροσώπου, ήταν πρώτη με μια ψήφο διαφορά. «Η παρέμβαση όμως των υποψηφίων του παράταξης «Απ. Πλαγεράς», που είχε την πλειοψηφία στην εφορευτική , είχε ως να ακυρωθούν ψηφοδέλτια της ΔΑΣ ΟΤΑ, γεγονός που έδωσε πλασματικά την πλειοψηφία στο «Απ. Πλαγεράς», αναφέρει.

Η ΔΑΣ ΟΤΑ κατέθεσε και το επόμενο διάστημα θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την επανακαταμέτρηση των ψηφοδελτίων και την επανόρθωση του αποτελέσματος υπέρ της, δδικώντας την εγκυρότητα των ψηφοδελτίων που εντελώς ακύρωσε η πλειοψηφία της εφορευτικής ς.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση