Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Στην απόλυση του μισoύ προσωπικού της επιχείρησης προχωρά η εταιρία «Λεβεντέρης»
Στην απόλυση  του μισoύ προσωπικού της επιχείρησης προχωρά η εταιρία «Λεβεντέρης»

Στην απόλυση του μισoύ προσωπικού της επιχείρησης προχωρά η εταιρία «Λεβεντέρης»

Στην πόλυση του μισoύ προσωπικού της επιχείρησης προχωρά η εταιρία «Λεβεντέρης», στις αρχές Φεβρουαρίου.

Η κατασκευής συρματόσχοινων, που μετά την εφαρμογή της εκ περιτροπής εργασίας και λίγους μήνες επιστροφής σε πλήρη απασχόληση, ζητά τ να αποχωρήσουν οικειοθελώς 14 άτομα από τους 29 συνολικά εργαζόμε μέχρι 5 Φεβρουαρίου διότι σε διαφορετική περίπτωση, οι 14 θα απολυθούν.

Σε ανακοίνωση της εταιρίας αναφέρεται-μεταξύ άλλων – ότι «βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να αντιμετωπίσουμε την ανάγκη μείωσης του προσωπικού μας ως ύστατη προσπάθεια διασφάλισης της συνέχισης της απρόσκοπτης λειτουργίας της εταιρίας εν μέσω των γνωστών σε όλους σας δυσμενών οικονομικών συνθηκών που επικρατούν στην ελληνική αγορά.

Τον τελευταίο καιρό, τα οξυμένα προβλήματα που επί σειρά ετών αντιμετωπίζει η Εταιρία λόγω της εκτεταμένης οικονομικής ς, διογκώνονται περαιτέρω και καθιστούν αδύνατη τη συνέχιση της ς της με βάση το μέχρι τ εφαρμοζόμενο οικονομικό και επιχειρησιακό της .

Η ανάγκη διαρθρωτικών αλλαγών εμφανίζεται πλέον άμεση. Το που είμαστε αναγκασμένοι να υιοθετήσουμε για τον επιβεβλημένο περιορισμό των δαπανών μας περιλαμβάνει την περικοπή 14 θέσεων εργασίας.

"Αλιεύοντας" την είδηση