Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » “Κόκκινο πανί” για τους μικρομεσαίους οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ
“Κόκκινο πανί” για τους μικρομεσαίους οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

“Κόκκινο πανί” για τους μικρομεσαίους οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Ένταση επισε στη σημερινή συνάντηση των επαγγελματιών του , με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα και Μάκη Μπαλλή, προκειμένου να τεθούν υπόψιν τους τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μικρομεσαίοι.

Στη συνάντηση οι βουλευτές εισέπραξαν τη μήνυ των επαγγελματιών για τα που ψηφίστηκαν στη Βουλή και ο πρόεδρος των καταστηματαρχών εστίασης και μέλος της Ομοσπονδίας, Γιάννης , σε έντονο ύφος και απευθυνόμενος προς τους κυβερνητικούς βουλευτές τους περιέγραψε την δύσκολη καθημερινότητα που βιώνει ο κλάδος.

Η κατάσταση ξέφυγε, όταν, στη διάρκεια δηλώσεών της στις η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα χαρακτήρισε αδικαιολόγητες τις αντιδράσεις που εκφράζονται από τους επαγγελματίες.

Η δήλωση ξεσήκωσε την έντονη αντίδραση του Γιάννη , που αποχώρησε από την αίθουσα, δηλώνοντας ότι δεν επιθυμεί καμία συζήτηση με τους βουλευτές μιας κυβέρνησης που εξαθλιώνει τον κλάδο με τις πολιτικές που εφαρμόζει.

Ο πρόεδρος της Τρύφων Πλαστάρας ανέφερε πως στόχος της συνάντησης ήταν να τεθούν για ακόμη μια φορά υπόψη των βουλευτών τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι .

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μάκης Μπαλής έκανε λόγο για ένα προσχεδιασμένο επεισόδιο για την δημιουργία εντυπώσεων από τον κ. Γρηγορίου, αλλά -όπως απάντησαν οι μικρομεσαίοι- για την “ταμπακιέρα” δεν είπε κουβέντα.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση