Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / “Κόκκινο πανί” για τους μικρομεσαίους οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ
“Κόκκινο πανί” για τους μικρομεσαίους οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

“Κόκκινο πανί” για τους μικρομεσαίους οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Ένταση επικράτησε στη σημερινή συνάντηση των επαγγελματιών του Βόλου, με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα και Μάκη Μπαλλή, προκειμένου να τεθούν υπόψιν τους τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μικρομεσαίοι.

Στη συνάντηση οι βουλευτές εισέπραξαν τη μήνυ των επαγγελματιών για τα νέα μέτρα που ψηφίστηκαν στη Βουλή και ο πρόεδρος των καταστηματαρχών εστίασης και μέλος της Ομοσπονδίας, Γιάννης Γρηγορίου, σε έντονο ύφος και απευθυνόμενος προς τους κυβερνητικούς βουλευτές τους περιέγραψε την δύσκολη καθημερινότητα που βιώνει ο κλάδος.

Η κατάσταση ξέφυγε, όταν, στη διάρκεια δηλώσεών της στις κάμερες η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα χαρακτήρισε αδικαιολόγητες τις αντιδράσεις που εκφράζονται από τους επαγγελματίες.

Η δήλωση ξεσήκωσε την έντονη αντίδραση του Γιάννη Γρηγορίου, που αποχώρησε από την αίθουσα, δηλώνοντας ότι δεν επιθυμεί καμία συζήτηση με τους βουλευτές μιας κυβέρνησης που εξαθλιώνει τον κλάδο με τις πολιτικές που εφαρμόζει.

Ο πρόεδρος της ΟΕΒΕΜ Τρύφων Πλαστάρας ανέφερε πως στόχος της συνάντησης ήταν να τεθούν για ακόμη μια φορά υπόψη των βουλευτών τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μάκης Μπαλής έκανε λόγο για ένα προσχεδιασμένο επεισόδιο για την δημιουργία εντυπώσεων από τον κ. Γρηγορίου, αλλά -όπως απάντησαν οι μικρομεσαίοι- για την “ταμπακιέρα” δεν είπε κουβέντα.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ασυνείδητος οδηγός πάρκαρε σε ράμπα ΑμεΑ #ράμπαΑμεΑ - https://t.co/zIu66CfW32 -

  • Άθλια κι επικίνδυνη η πρόσοψη του Δημοτικού Ωδείου Βόλου #ΔημοτικόΩδείοΒόλου - https://t.co/Q7BzVrvNwl -

  • Ο Βόλος εορτάζει τον Πολιούχο του Άγιο Νικόλαο #ΆγιοςΝικόλαος - https://t.co/imhznsARGg -

"Αλιεύοντας" την είδηση