Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Κινητοποίηση στη Β’ Βάθμια Εκπαίδευση Μαγνησίας από καθαρίστριες και Συνδικάτο ΟΤΑ
Κινητοποίηση στη Β’ Βάθμια Εκπαίδευση Μαγνησίας από καθαρίστριες και Συνδικάτο ΟΤΑ

Κινητοποίηση στη Β’ Βάθμια Εκπαίδευση Μαγνησίας από καθαρίστριες και Συνδικάτο ΟΤΑ

Συμβολική έξω από τη Β'/θμια Διεύθυνση ς πραγματοποίη καθαρίστριες και μέλη του Συνδικάτου ΟΤΑ ς.

Οι καθαρίστριες, κατήγγειλαν ότι είναι ελλιπή τα , καθώς και ότι δεν κατάφεραν να πάρουν άδεια ειδικού σκοπού, καθώς δεν εγκρίθηκαν από τις των Δήμων.

Όπως είπε η πρόεδρος των καθαριστριών Μαγνησίας Μαρία Πλαγερά: “Είμαστε εδώ, για να διαμαρτυρηθούμε για τα μέτρα προστασίας για τις καθαρίστριες που είναι ελλιπή. Ελάχιστα απολυμαντικά με το σταγονόμετρο και παίρνουμε μέτρα προστασίας από το ”.

Επίσης, η κ. Πλαγερά ανέφερε ότι όλο αυτό το διάστημα άλλαζαν τα ωράρια στις καθαρίστριες και τις μετέφεραν πρωί, ενώ όπως είπε “καμία δεν είναι καλυμμένη και πολλές δεν μπόρεσαν να πάρουν άδειες ειδικού σκοπού και είχαν κι ευαίσθητες ομάδες στα α τους και οι του Δήμου δεν έδιναν άδειες. Όλο αυτό το διάστημα οι συναδέλφισσες που ήταν μόνιμες μετέβησαν και σε άλλα για να καλύψουν τις ανάγκες. “Αντί να πάρουν κι άλλες καθαρίστριες, κοιτάν να βγάλουν με αυτές τις καθαρίστριες τη δουλειά. Θέλουμε να γίνουμε όλες μόνιμες και να πάρουν μόνιμο προσωπικό”.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση