Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Κινητοποίηση στη Β’ Βάθμια Εκπαίδευση Μαγνησίας από καθαρίστριες και Συνδικάτο ΟΤΑ
Κινητοποίηση στη Β’ Βάθμια Εκπαίδευση Μαγνησίας από καθαρίστριες και Συνδικάτο ΟΤΑ

Κινητοποίηση στη Β’ Βάθμια Εκπαίδευση Μαγνησίας από καθαρίστριες και Συνδικάτο ΟΤΑ

Συμβολική διαμαρτυρία έξω από τη Β'/θμια Διεύθυνση ς πραγματοποίησαν σήμερα καθαρίστριες και μέλη του Συνδικάτου ΟΤΑ ς.

Οι καθαρίστριες, κατήγγειλαν ότι είναι ελλιπή τα ς, καθώς και ότι δεν κατάφεραν να πάρουν άδεια ειδικού σκοπού, καθώς δεν εγκρίθηκαν από τις σχολικές των Δήμων.

Όπως είπε η πρόεδρος των καθαριστριών Μαγνησίας Μαρία Πλαγερά: “Είμαστε εδώ, για να διαμαρτυρηθούμε για τα ς για τις καθαρίστριες που είναι ελλιπή. Ελάχιστα απολυμαντικά με το σταγονόμετρο και παίρνουμε μέτρα προστασίας από το σπίτι”.

Επίσης, η κ. Πλαγερά ανέφερε ότι όλο αυτό το διάστημα άλλαζαν τα ωράρια στις καθαρίστριες και τις μετέφεραν πρωί, ενώ όπως είπε “καμία δεν είναι καλυμμένη και πολλές δεν μπόρεσαν να πάρουν ειδικού σκοπού και είχαν κι ευαίσθητες ομάδες στα σπίτια τους και οι σχολικές του Δήμου δεν έδιναν . Όλο αυτό το διάστημα οι συναδέλφισσες που ήταν μόνιμες μετέβησαν και σε άλλα δημόσια κτίρια για να καλύψουν τις ανάγκες. “Αντί να πάρουν κι άλλες καθαρίστριες, κοιτάν να βγάλουν με αυτές τις καθαρίστριες τη δουλειά. Θέλουμε να γίνουμε όλες μόνιμες και να πάρουν μόνιμο προσωπικό”.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση