Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Κινητοποίηση στη Β’ Βάθμια Εκπαίδευση Μαγνησίας από καθαρίστριες και Συνδικάτο ΟΤΑ
Κινητοποίηση στη Β’ Βάθμια Εκπαίδευση Μαγνησίας από καθαρίστριες και Συνδικάτο ΟΤΑ

Κινητοποίηση στη Β’ Βάθμια Εκπαίδευση Μαγνησίας από καθαρίστριες και Συνδικάτο ΟΤΑ

Συμβολική διαμαρτυρία έξω από τη Β’/θμια Διεύθυνση Μαγνησίας πραγματοποίησαν σήμερα καθαρίστριες και μέλη του Συνδικάτου ΟΤΑ Μαγνησίας.

Οι καθαρίστριες, κατήγγειλαν ότι είναι ελλιπή τα μέτρα προστασίας, καθώς και ότι δεν κατάφεραν να πάρουν ειδικού σκοπού, καθώς δεν εγκρίθηκαν από τις σχολικές επιτροπές των Δήμων.

Όπως είπε η πρόεδρος των καθαριστριών Μαγνησίας Μαρία Πλαγερά: “Είμαστε εδώ, για να διαμαρτυρηθούμε για τα μέτρα προστασίας για τις καθαρίστριες που είναι ελλιπή. Ελάχιστα απολυμαντικά με το σταγονόμετρο και παίρνουμε μέτρα προστασίας από το σπίτι”.

Επίσης, η κ. Πλαγερά ανέφερε ότι όλο αυτό το διάστημα άλλαζαν τα ωράρια στις καθαρίστριες και τις μετέφεραν πρωί, ενώ όπως είπε “καμία δεν είναι καλυμμένη και πολλές δεν μπόρεσαν να πάρουν ειδικού σκοπού και είχαν κι ευαίσθητες ομάδες στα σπίτια τους και οι σχολικές επιτροπές του Δήμου δεν έδιναν άδειες. Όλο αυτό το διάστημα οι συναδέλφισσες που ήταν μόνιμες μετέβησαν και σε άλλα δημόσια κτίρια για να καλύψουν τις ανάγκες. “Αντί να πάρουν κι άλλες καθαρίστριες, κοιτάν να βγάλουν με αυτές τις καθαρίστριες τη δουλειά. Θέλουμε να γίνουμε όλες μόνιμες και να πάρουν μόνιμο προσωπικό”.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #Συρία: Πάνω από 120 οι νεκροί στις σφοδρές μάχες ΙΚ – κουρδικών δυνάμεων #Συρία - https://t.co/BUQ2KNSXoZ -

  • Γερμανία: Πόσα εμβόλια θα απαιτούνται στο μέλλον; – Προσφέρουν οι τρεις δόσεις επαρκή #ανοσοποίηση;… - https://t.co/EhgJ0GYAsT -

  • Κακοκαιρία «Ελπίς»: Επιδείνωση από το βράδυ, αύριο το σφοδρότερο κύμα #ΚακοκαιρίαΕλπίς - https://t.co/VcW5obvGZ1 -

"Αλιεύοντας" την είδηση