Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Κινητοποίηση για την ακρίβεια και τις αυξήσεις στους λογαριασμούς του ρεύματος
Κινητοποίηση για την ακρίβεια και τις αυξήσεις στους λογαριασμούς του ρεύματος

Κινητοποίηση για την ακρίβεια και τις αυξήσεις στους λογαριασμούς του ρεύματος

Δυναμική ς για την ακρίβεια και τις αυξήσεις στους λογαριασμούς του ρεύματος αποφασίστηκε στη σύσκεψη εργατικών και συνταξιουχικών σωματείων που έγινε χθες το απόγευμα στο Μεταξουργείο στο Βόλο. Η κινητο θα γίνει στη Βόλου την Πέμπτη 16/9 στις 11:00 π.μ.
Στη χθεσινή σύσκεψη εκφράστηκε η ανάγκη του συλλογικού αγώνα μέσα από τα σωματεία για να μείνει στα χαρτιά ο νόμος “τέρας” του Χατζηδάκη που καταργεί το οκτάωρο, θεσμοθετεί 10ωρα και 12ωρα με απλήρωτες υπερωρίες, επεκτείνει τη δουλειά τις , χτυπάει συνδικαλιστικά δικαιώματα και επιβάλει νέους περιορισμούς και εμπόδια στο ακό δικαίωμα λειτουργώντας συμπληρωματικά στον απεργοκτόνο νόμο της προηγούμενης κυβέρνησης του .
Οι συνδικαλιστές που πήραν το λόγο στη σύσκεψη μίλησαν για όλα εκείνα που τσακίζουν τη και τα δικαιώματά των εργαζομένων.
Ενάντια στην εφαρμογή του νόμου-έκτρωμα με τις «ανατροπές του αιώνα», με το οποίο η κυβέρνηση «φιλοδοξεί» να βάλει στο γύψο τη συνδικαλιστική δράση ώστε να ξεσαλώνει η εργοδοσία στους χώρους δουλειάς.
Για προστασίας της υγείας και της ς του λαού από την πανδημία, για ενίσχυση του δημόσιου συστήματος Υγείας.
Για να μπει φρένο στην κατακρεούργηση του εργατικού – λαϊκού εισοδήματος από τις ανατιμήσεις και την ακρίβεια, κόντρα στα ψίχουλα-κοροϊδία που ανακοίνωσε η κυβέρνηση.
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση