Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Κινητικότητα, μετατάξεις και αποσπάσεις δημοσίων υπαλλήλων
Κινητικότητα, μετατάξεις και αποσπάσεις δημοσίων υπαλλήλων

Κινητικότητα, μετατάξεις και αποσπάσεις δημοσίων υπαλλήλων

Αποφάσεις της Κεντρικής Επιτροπής Κινητικότητς γι κάλυψη 5.481 θέσεων μέσω μετατάξεων και αποσπάσεων δημοσίων υπαλλήλων, στο πλαίσιο του β' κύκλου του , καθώς και για την ενίσχυση του , λήφθηκαν μετά την πρωινή στο Υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

Η Κινητικότητας, αφού εξέτασε αιτήματα 165 φορέων, ενέκρινε την κάλυψη 5.481 θέσεων μέσω μετατάξεων και αποσπάσεων δημοσίων υπαλλήλων.

Αναλυτικά, ενέκρινε αιτήματα για την κάλυψη 4.754 θέσεων μέσω μετατάξεων και 727 μέσω αποσπάσεων.

Σε αυτό το πλαίσιο, εγκρίθηκαν για πρώτη φορά ολοκληρωμένα τα αιτήματα για την κάλυψη, μέσω του Ενιαίου Συστήματος Κινητικότητας, των Δήμων και των Περιφερειών.

Επίσης, στο πλαίσιο της ανάγκης ενίσχυσης της λειτουργίας του , εγκρίθηκε πλήρως αίτημά του για κάλυψη 5 θέσεων από μετατάξεις και άλλων 18 από αποσπάσεις.

Παράλληλα εξετάστηκαν και εγκρίθηκαν μεμονωμένα αιτήματα μετατάξεων και αποσπάσεων υπαλλήλων. Συγκεκριμένα, 45 για αμοιβαία μετάταξη, 37 για απόσπαση λόγω συνυπηρέτησης και 35 για απόσπαση/μετάταξη λόγω ς.

Στις επόμενες ημέρες θα εκδοθεί της Κεντρικής Επιτροπής Κινητικότητας και ανάρτηση του σχετικού πίνακα των θέσεων για την των ενδιαφερομένων.

"Αλιεύοντας" την είδηση