Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Καθολική η συμμετοχή δημοσιογράφων στην απεργιακή κινητοποίηση
Καθολική η συμμετοχή δημοσιογράφων στην απεργιακή κινητοποίηση

Καθολική η συμμετοχή δημοσιογράφων στην απεργιακή κινητοποίηση

Καθολική ήταν η συμμετοχή δημοσιογράφων στην απεργιακή κινητοποίηση χθες Τρίτη και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας, εκφράζει δημόσια τις ευχαριστίες σε όλα τα μέλη της ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε, αλλά και τα μη μέλη για την καθολική συμμετοχή τους, στη απεργιακή κινητοποίησή της 26ης Σεπτεμβρίου .

Είναι χαρακτηριστικό ότι το σύνολο των επαρχιακών εφημερίδων, των τηλεοπτικών καναλιών, των ραδιοφώνων και για πρώτη φορά σε τόση μεγάλη των ενημερωτικών ιστοσελίδων που λειτουργούν στην περιοχή ευθύνης της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας, συμμετείχε στην απεργιακή κινητοποίηση, αποδεικνύοντας ότι όλοι αναγνωρίζουν τη σοβαρότητα της κατάστασης που έχει οδηγήσει τον κλάδο των να βρίσκεται πριν το χείλος της καταστροφής.

Οι γνωστές μοναδικές «παραφωνίες» απεργοσπασίας είναι ανάξιες σχολιασμού και τις αφήνουμε στην χλεύη της κάθε τοπικής κοινωνίας.

Άλλωστε η ταμπέλα του απεργοσπάστη, για ελάχιστα παραπάνω φύλλα ή ηλεκτρονικά κλικ, αποδεικνύει και το «ποιόν» των ιδιοκτητών των συγκεκριμένων που δεν σέβονται τον αγώνα όχι μόνον των δημοσιογράφων αλλά και χιλιάδων εργαζόμενων στον κλάδο.

Ως Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας, έχουμε καταθέσει την πρότασή μας για τη λύση του προβλήματος που υπάρχει στην επικουρική ασφάλιση και ζητούμε από εργοδότες και Κυβέρνηση, οι μεν πρώτοι να συναινέσουν για την εφαρμογή της λύσης, οι δε κυβερνώντες να νομοθετήσουν άμεσα, καθώς τα κινδυνεύουν με λουκέτο.
• Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας, ευχαριστεί την πρόεδρο Σοφία Ανεστοπούλου, όπως και .Σ του Εργατικού Κέντρου Λαμίας για την παραχώρηση αίθουσας, προκειμένου να πραγματοποιηθεί κοινή συνεδρίαση των Δ.Σ. της Ένωσης και του ΕΤΑΣ και κατόπιν απεργιακής συγκέντρωσης – ενημέρωσης των συναδέλφων της περιοχής.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ανανέωση συνεργασίας ποδοσφαιριστών του Θησέα Αγριάς #ΓΣΘησέαςΑγριάς - https://t.co/ymnS5snDkP -

  • Ασφαλτόστρωση της οδού Βλάχα-Βροντερό από την Περιφέρεια Θεσσαλίας #εργασίεςασφαλτόστρωσης - https://t.co/enhrih2H9A -

  • Χρηματοδότηση ιδιωτικών συνδέσεων αποχέτευσης σε Συκούριο και Νίκαια - https://t.co/T09JTFEuVL… -

"Αλιεύοντας" την είδηση