Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Καταγγέλλει τη δίωξη συνδικαλίστριας η Ε.Ε. της ΑΔΕΔΥ
Καταγγέλλει τη δίωξη συνδικαλίστριας η Ε.Ε. της ΑΔΕΔΥ

Καταγγέλλει τη δίωξη συνδικαλίστριας η Ε.Ε. της ΑΔΕΔΥ

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καταγγέλλει τη δίωξη της συνδικαλίστριας
Εύης Καρυδάκη, από τη Δημοτική Αρχή του Βόλου Μπέου – Θεοδώρου.

Όπως αναφέρει “η Εύη Καρυδάκη, του Σωματείου Εργαζομένων Ν. ,διώκεται,κατ' επίκληση της νομοθετικής διάταξης περί «ανάρμοστης συμπεριφοράς Δημοσίων Υπαλλήλων εντός και εκτός υπηρεσίας», νομοθετική διάταξη που κατ' άλλα θα καταργούσε η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Διώκεται με την κατηγορία ότι έσκισε ένα κενό, ασυμπλήρωτο έντυπο ς των Δημοσίων Υπαλλήλων ενώπιον των υπηρεσιών της Δημοτικής Αρχής του Βόλου.

Είναι γνωστό ότι όλο το προηγούμενο διάστημα δεκάδες Ομοσπονδίες του Δημοσίου και εκατοντάδες έκαιγαν και έσκιζαν μαζικά τα φύλλα ς μπροστά στο Υπ. Διοικητικής Μεταρ και σε άλλα Υπουργεία.

Το γεγονός ότι διώκεται για τη στάση της αυτή η Εύη Καρυδάκη συνιστά από μόνο του σκοπιμότητα στοχοποίησης και απαράδεκτη πράξη ς σε βάρος των
συναδέλφων.
Επί της ουσίας διώκεται γιατί είχε πει στη Δημοτική Αρχή του Βόλου ότι «Είμαι αντίθετη με την αξιολόγηση, τους νόμους και το σας».

Η απόφαση της Δημοτικής Αρχής του Βόλου Μπέου– Θεοδώρου για «περικοπή μισθού 1 μήνα» είναι πράξη άθλια, τρομοκρατική και δεν θα μείνει αναπάντητη.

Η Κυβέρνηση ας αναλάβει τις ευθύνες της για το γεγονός ότι υποθάλπει τέτοια φαινόμενα.

Απαιτούμε να καταργηθεί ή να ακυρωθεί η διάταξη του ν. Μανιτάκη – Μητσοτάκη περί «ανάρμοστης συμπεριφοράς Δημοσίων Υπαλλήλων εντός και εκτός υπηρεσίας» πολύ περισσότερο όταν αφορά την άσκηση της , πολιτικής και κοινωνικής δραστηριότητας, όπως όλο το αντιδραστικό πλαίσιο της αξιολόγησης του ν. Βερναδάκη.
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. θα στηρίξει σε όλα τα επίπεδα τη συνάδελφο Εύη Καρυδάκη.”

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση