Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Καταγγέλλει τη δίωξη συνδικαλίστριας η Ε.Ε. της ΑΔΕΔΥ
Καταγγέλλει τη δίωξη συνδικαλίστριας η Ε.Ε. της ΑΔΕΔΥ

Καταγγέλλει τη δίωξη συνδικαλίστριας η Ε.Ε. της ΑΔΕΔΥ

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καταγγέλλει τη δίωξη της συνδικαλίστριας
Εύης Καρυδάκη, από τη Δημοτική Αρχή του Βόλου Μπέου – Θεοδώρου.

Όπως αναφέρει “η Εύη Καρυδάκη, γραμματέας του Σωματείου Εργαζομένων . ,διώκεται,κατ' επίκληση της νομοθετικής διάταξης περί «ανάρμοστης συμπεριφοράς Δημοσίων Υπαλλήλων εντός και εκτός υπηρεσίας», νομοθετική διάταξη που κατ' άλλα θα καταργούσε η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Διώκεται με την κατηγορία ότι έσκισε ένα κενό, ασυμπλήρωτο έντυπο ς των Δημοσίων Υπαλλήλων ενώπιον των υπηρεσιών της Δημοτικής Αρχής του Βόλου.

Είναι γνωστό ότι όλο το προηγούμενο διάστημα δεκάδες Ομοσπονδίες του Δημοσίου και εκατοντάδες συνδικαλιστές έκαιγαν και έσκιζαν μαζικά τα φύλλα ς μπροστά στο Υπ. Διοικητικής Μεταρ και σε άλλα Υπουργεία.

Το γεγονός ότι διώκεται για τη στάση της αυτή η Εύη Καρυδάκη συνιστά από μόνο του σκοπιμότητα στοχος και απαράδεκτη πράξη ς σε βάρος των
συναδέλφων.
Επί της ουσίας διώκεται γιατί είχε πει στη Δημοτική Αρχή του Βόλου ότι «Είμαι αντίθετη με την αξιολόγηση, τους νόμους και το σας».

Η απόφαση της Δημοτικής Αρχής του Βόλου Μπέου– Θεοδώρου για «περικοπή μισθού 1 μήνα» είναι πράξη άθλια, τρομοκρατική και δεν θα μείνει αναπάντητη.

Η Κυβέρνηση ας αναλάβει τις ευθύνες της για το γεγονός ότι υποθάλπει τέτοια φαινόμενα.

Απαιτούμε να καταργηθεί ή να ακυρωθεί η διάταξη του ν. Μανιτάκη – Μητσοτάκη περί «ανάρμοστης συμπεριφοράς Δημοσίων Υπαλλήλων εντός και εκτός υπηρεσίας» πολύ περισσότερο όταν αφορά την άσκηση της , πολιτικής και κοινωνικής δραστηριότητας, όπως όλο το αντιδραστικό πλαίσιο της αξιολόγησης του ν. Βερναδάκη.
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. θα στηρίξει σε όλα τα επίπεδα τη συνάδελφο Εύη Καρυδάκη.”

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση