Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Τη δημοτική αρχή Βόλου καταγγέλλει ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Νομού Μαγνησίας
Τη δημοτική αρχή Βόλου καταγγέλλει ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Νομού Μαγνησίας

Τη δημοτική αρχή Βόλου καταγγέλλει ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Νομού Μαγνησίας

Τ νέ επεισόδια της Δημοτικής Αρχής Μπέου εναντίον των εργαζομένων καθαριστριών στα του Δήμου Βόλου καταδικάζει ο ΟΤΑ Νομού .

Σε σχετική τονίζεται: “ο , οι βιαιοπραγίες, η και οι βρισιές δεν περνάνε και το ξέρουν και οι ίδιοι πολύ καλά. Απλώς για άλλη μια φορά εκτίθενται στα α της δημοκρατικής κοινής γνώμης δείχνοντας το πραγματικό τους πρόσωπο, επιβεβαιώνοντας τις εκτιμήσεις μας.

Το μεγάλο δίδαγμα για τους συναδέλφους υπαλλήλους σ΄όλο το Νομό είναι ένα: Πέρα από την ιδιαίτερη πολιτική εκτίμηση της κάθε παράταξης, αυτό που απαιτείται είναι η ομόφωνη καταδίκη τέτοιων περιστατικών όχι επιλεκτικά, όχι αλλά καρτ. Και όχι μόνο αυτό αλλά επιπλέον απαιτείται ο συντονισμός αντί για μεμονομένες ενέργειες με το κοινό μας σπίτι που δεν είναι άλλο από το Πρωτοβάθμιο Σωματείο των εργαζομένων στους ΟΤΑ Ν. , πάντα με αλληλεγγύη, όχι αποσπασματικά και μεμονωμένα για να πολλαπλασιάζουμε τη δύναμή μας αντί να αδυνατίζουμε τις προσπάθειές μας ιδιαίτερα στις δύσκολες ημέρες που βιώνουμε όλοι μας.”

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση