Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Τη δημοτική αρχή Βόλου καταγγέλλει ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Νομού Μαγνησίας
Τη δημοτική αρχή Βόλου καταγγέλλει ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Νομού Μαγνησίας

Τη δημοτική αρχή Βόλου καταγγέλλει ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Νομού Μαγνησίας

Τα νέα της Δημοτικής Αρχής Μπέου εναντίον των εργαζομένων καθαριστριών στα του Δήμου Βόλου καταδικάζει ο ΟΤΑ Νομού Μαγνησίας.

Σε σχετική τονίζεται: “ο εκφοβισμός, οι βιαιοπραγίες, η τρομοκρατία και οι βρισιές δεν περνάνε και το ξέρουν και οι ίδιοι πολύ καλά. Απλώς για άλλη μια φορά εκτίθενται στα μάτια της δημοκρατικής κοινής γνώμης δείχνοντας το πραγματικό τους πρόσωπο, επιβεβαιώνοντας τις εκτιμήσεις μας.

Το μεγάλο δίδαγμα για τους συναδέλφους υπαλλήλους σ΄όλο το Νομό είναι ένα: Πέρα από την ιδιαίτερη πολιτική εκτίμηση της κάθε παράταξης, αυτό που απαιτείται είναι η ομόφωνη τέτοιων περιστατικών όχι επιλεκτικά, όχι αλλά καρτ. Και όχι μόνο αυτό αλλά επιπλέον απαιτείται ο συντονισμός αντί για μεμονομένες ενέργειες με το κοινό μας σπίτι που δεν είναι άλλο από το Πρωτοβάθμιο Σωματείο των εργαζομένων στους ΟΤΑ Ν. Μαγνησίας, πάντα με αλληλεγγύη, όχι αποσπασματικά και μεμονωμένα για να πολλαπλασιάζουμε τη δύναμή μας αντί να αδυνατίζουμε τις προσπάθειές μας ιδιαίτερα στις δύσκολες ημέρες που βιώνουμε όλοι μας.”

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αναλένα Μπέρμποκ: Τα στοιχήματα της πρώτης Γερμανίδας ΥΠΕΞ #ΑναλέναΜπέρμποκ - https://t.co/h4Rn1tyYEb -

  • #Ρινόκερος: Αντικαταστάτης του Σερβετάλη ο Αιμιλιάνος Σταματάκης #Ρινόκερος - https://t.co/YLWGoZ5UDh -

  • Ανάπλαση Πανεπιστημίου: Ξεκίνησαν οι εργασίες #ΑνάπλασηΠανεπιστημίου - https://t.co/viwV0pvfhp -

"Αλιεύοντας" την είδηση