Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Καταδίκη της επίθεσης κατά εργαζομένων στο Εργατικό Κέντρο Κατερίνης
Καταδίκη της επίθεσης κατά εργαζομένων στο Εργατικό Κέντρο Κατερίνης

Καταδίκη της επίθεσης κατά εργαζομένων στο Εργατικό Κέντρο Κατερίνης

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο καταδικάζει την τραμπούκικη που δέχθηκαν η και Σύνεδροι του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Κατερίνης, από «δυνάμεις» της παράταξης «Εργατική Ταξική Ενότητα» (Π.Α.ΜΕ).

Όλα αυτά, όπως καταγγέλθηκε, συνέβησαν εντός του κτιρίου του Ε.Κ.Κ, από κομματικά στελέχη της συγκεκριμένης παράταξης που μεταφέρθηκαν με από Θεσσαλονίκη, «ενδεδυμένα» με το μανδύα του «εργαζόμενου».

Το περιστατικό προστίθεται στις ακραίες και βίαιες καταστάσεις που λαμβάνουν χώρα το τελευταίο διάστημα και έχουν ως στόχο να διασπάσουν το Κίνημα, να προσβάλλουν – υπονομεύσουν δημοκρατικές διαδικασίες και συλλογικά δικαιώματα.

Τέτοιου είδους ενέργειες δεν έχουν θέση εντός των κόλπων του οργανωμένου, προοδευτικού και δημοκρατικού συνδικαλιστικού κινήματος, γεγονός που σύντομα θα διαπιστώσουν οι συγκεκριμένες δυνάμεις.

Ειδικά όταν το ΠΑΜΕ με περισσή θρασύτητα «βλέπει» και αξιώνει να καταγγέλλονται και να καταδικάζονται μόνο οι σε βάρος του βιαιοπραγίες του Συστήματος Καταστολής.

Συνειδητοποιεί, άραγε, το ΠΑΜΕ, ότι, με τις επικίνδυνες αυτές αντιδημοκρατικές ενέργειες στελεχών του νομιμοποιεί από μόνο του τέτοιες αθλιότητες, από όπου και αν προέρχονται; Αναλογίζεται ότι ταυτίζεται με πράξεις ίδιες, σαν κι αυτές που χαρακτηρίζουν άλλα επικίνδυνα φασιστικά μορφώματα;

Συνάδελφοι του ΠΑΜΕ, όσο είναι καιρός, συνέλθετε! Οδηγείστε σε κατήφορο πολύ ολισθηρό και επικίνδυνο!

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση