Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Καταδικάζει την επιλεκτική στάση της Κυβέρνησης για τους εργαζόμενους στα σχολεία
Καταδικάζει την επιλεκτική στάση της Κυβέρνησης για τους εργαζόμενους στα σχολεία

Καταδικάζει την επιλεκτική στάση της Κυβέρνησης για τους εργαζόμενους στα σχολεία

Ο Εργαζομένων στους Δήμους του Νομού Μαγνησίας καταδικάζει την επιλεκτική στάση της Κυβέρνησης όσον αφορά τους εργαζόμενους στα σχολεία.

Συγκεκριμένα, ενώ τη Δευτέρα ανοίγουν τα σχολεία,  η Κυβέρνηση φρόντισε να γίνουν τέστ στους εκπαιδευτικούς και στους μαθητές, σε αντίθεση με τις καθαρίστριες και τους σχολικούς φύλακες (σε ορισμένα έχει και εργαζόμενους στα κυλικεία , καθώς και οδηγούς που μεταφέρουν τα παιδιά).

Γι’ αυτούς τους εργαζόμενους ούτε κουβέντα. Εργαζόμενοι δύο ταχυτήτων και στα θέματα υγείας. Εργαζόμενοι… «ενός κατώτερου Θεού».

-Καλεί άμεσα την Κυβέρνηση να συμπεριλάβει τις σχολικές καθαρίστριες , τους σχολικούς φύλακες και όλους τους εργαζόμενους στους χώρους των σχολείων στη διενέργεια των προληπτικών τέστ.

-Καλεί τις Δημοτικές αρχές να απαιτήσουν την διενέργεια των τέστ για τη διασφάλιση της υγείας όλων των εργαζομένων.

Για τη συνέντευξη Μπέου 

Έκπληξη προκάλεσε, τουλάχιστον, στις τάξεις των δημοτικών υπαλλήλων και στην τοπική κοινωνία η «δημοσιοποίηση» μεμονωμένου περιστατικού χρηματισμού υπάλληλου από τον δήμαρχο Βόλου, χωρίς στοιχειοθετημένες αναφορές .

Είμαστε οι πρώτοι, οι οποίοι σταθερά αγωνιζόμαστε για διαφανή και χρηστή δημόσια διοίκηση και καθημερινά δίνουμε τον αγώνα αυτό , χωρίς να χαριζόμαστε σε κανέναν, υπηρετώντας τα συμφέροντα του πολίτη. Γι’ αυτό και δεν επιτρέπουμε σε κανένα να σπιλώνει έναν ολόκληρο κλάδο με τέτοιες πρακτικές.

Επιπλέον , σε μια συντεταγμένη δημοκρατική πολιτεία, τα θέματα αυτά αντιμετωπίζονται από τους υπεύθυνους και με τις προβλεπόμενες διαδικασίες και όχι με σερίφηδες και επικηρυγμένους.

Είμαστε έτοιμοι, πράγμα που έχουμε αποδείξει, να συνεργαστούμε με οποιονδήποτε για τη διαφάνεια και την χρηστή διαχείριση στην δημόσια διοίκηση.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση