Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Καταδικάζει την επιλεκτική στάση της Κυβέρνησης για τους εργαζόμενους στα σχολεία
Καταδικάζει την επιλεκτική στάση της Κυβέρνησης για τους εργαζόμενους στα σχολεία

Καταδικάζει την επιλεκτική στάση της Κυβέρνησης για τους εργαζόμενους στα σχολεία

Ο Εργαζομένων στους Δήμους του ομού ς καταδικάζει την επιλεκτική στάση της Κυβέρνησης όσον αφορά τους εργαζόμενους στα .

Συγκεκριμένα, ενώ τη Δευτέρα ανοίγουν τα ,  η Κυβέρνηση φρόντισε να γίνουν τέστ στους εκπαιδευτικούς και στους μαθητές, σε αντίθεση με τις καθαρίστριες και τους σχολικούς φύλακες (σε ορισμένα σχολεία έχει και εργαζόμενους στα κυλικεία , καθώς και οδηγούς που μεταφέρουν τα παιδιά).

Γι' αυτούς τους εργαζόμενους ούτε κουβέντα. Εργαζόμενοι δύο ταχυτήτων και στα θέματα ς. Εργαζόμενοι… «ενός κατώτερου Θεού».

-Καλεί άμεσα την Κυβέρνηση να συμπεριλάβει τις , τους σχολικούς φύλακες και όλους τους εργαζόμενους στους χώρους των σχολείων στη διενέργεια των προληπτικών τέστ.

-Καλεί τις Δημοτικές αρχές να απαιτήσουν την διενέργεια των τέστ για τη διασφάλιση της ς όλων των εργαζομένων.

Για τη συνέντευξη Μπέου 

Έκπληξη προκάλεσε, τουλάχιστον, στις τάξεις των δημοτικών υπαλλήλων και στην τοπική κοινωνία η «δημοσιοποίηση» μεμονωμένου περιστατικού χρηματισμού υπάλληλου από τον δήμαρχο Βόλου, χωρίς στοιχειοθετημένες αναφορές .

Είμαστε οι πρώτοι, οι οποίοι σταθερά αγωνιζόμαστε για διαφανή και χρηστή δημόσια διοίκηση και καθημερινά δίνουμε τον αγώνα αυτό , χωρίς να χαριζόμαστε σε κανέναν, υπηρετώντας τα συμφέροντα του πολίτη. Γι' αυτό και δεν επιτρέπουμε σε κανένα να σπιλώνει έναν ολόκληρο κλάδο με τέτοιες πρακτικές.

Επιπλέον , σε μια συντεταγμένη δημοκρατική πολιτεία, τα θέματα αυτά αντιμετωπίζονται από τους υπεύθυνους φορείς και με τις προβλεπόμενες διαδικασίες και όχι με σερίφηδες και επικηρυγμένους.

Είμαστε έτοιμοι, πράγμα που έχουμε αποδείξει, να συνεργαστούμε με οποιονδήποτε για τη και την χρηστή διαχείριση στην δημόσια διοίκηση.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση