Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Κατά του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ ο Σύλλογος Εργαζομένων
Κατά του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ ο Σύλλογος Εργαζομένων

Κατά του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ ο Σύλλογος Εργαζομένων

“Είνι πολύτως προκλητική, καταχρηστική και ξένη προς κάθε έννοια δημοκρατικής άσκησης ς η χτεσινή του ΔΣ της ΔΕΥΑΜΒ, για την απόλυση του προέδρου του Συλλόγου εργαζόμενων της ΔΕΥΑΜΒ, Δ. Κουτσιφέλη”, τονίζει το ΔΣ του Συλλόγου Εργαζόμενων ΔΕΥΑΜΒ, που συνεδρίασε εκτάκτως χθες 8.12.2016.
Χαρακτηριστικά αναφέρεται: “Προκλητική επειδή, ένα εξαιρετικά  σοβαρό θέμα που αφορά την συνδικαλιστική εκπροσώπηση των εργαζόμενων, εισήχθη εν κρυπτώ, ως εκτός ημερησίας διάταξης θέμα στην συνεδρίαση του ΔΣ, προφανώς για να μην υπάρξει έγκαιρη αντίδραση των εργαζόμενων.
Καταχρηστική  επειδή, η του ΔΣ της ΔΕΥΑΜΒ, παρακάμπτει την ομόφωνη απόφαση της επιτροπής ς συνδικαλιστικών στελεχών, ενώ η ΔΕΥΑΜΒ την είχε αποδεχθεί πλήρως, όπως προκύπτει από την μη άσκηση ένστασης στην δευτεροβάθμια επιτροπή.
Αντιδημοκρατική επειδή, η λήψη της συγκεκριμένης απόφασης αποδεικνύει πλήρως τις για προειλημμένη απόφαση, μέσω μιας πειθαρχικής διαδικασίας, κατά την οποία δεν επιτράπηκε ούτε το δικαίωμα της απολογίας στον πρόεδρο του συλλόγου μας.
Οι εργαζόμενοι της ΔΕΥΑΜΒ εκφράζουν την αμέριστη συμπαράστασή τους στον πρόεδρο του συλλόγου και δηλώνουν ότι βρίσκονται στο πλευρό του με κάθε τρόπο.Δηλώνουν επίσης ότι δεν πρόκειται να καμφθούν στις διεκδικήσεις τους από τις προκλητικές καταχρηστικές και αντιδημοκρατικές ενέργειες της Διοίκησης.
Το ΔΣ του Συλλόγου εργαζόμενων της ΔΕΥΑΜΒ, κρίνοντας ότι η παραπάνω της Διοίκησης  είναι ένα ακόμα αυταρχισμού στην πόλη μας εκπορευόμενο από την συγκεκριμένη Δημοτική Αρχή, θα αναλάβει πρωτοβουλίες στο επόμενο διάστημα, για την ενός ευρέος μετώπου αντιμετώπισης αυτών των πρακτικών και καλεί κάθε φορέα της πόλης να συμμετάσχει σε αυτό, χωρίς κοντόφθαλμους υπολογισμούς.
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση