Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Κατά του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ ο Σύλλογος Εργαζομένων
Κατά του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ ο Σύλλογος Εργαζομένων

Κατά του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ ο Σύλλογος Εργαζομένων

“Είναι απολύτως προκλητική, καταχρηστική και ξένη προς κάθε έννοια δημοκρατικής ς ς η χτεσινή απόφαση του ΔΣ της ΔΕΥΑΜΒ, για την απόλυση του προέδρου του Συλλόγου εργαζόμενων της ΔΕΥΑΜΒ, Δ. Κουτσιφέλη”, τονίζει το ΔΣ του Συλλόγου Εργαζόμενων ΔΕΥΑΜΒ, που συνεδρίασε εκτάκτως χθες 8.12.2016.
Χαρακτηριστικά αναφέρεται: “Προκλητική επειδή, ένα εξαιρετικά  σοβαρό θέμα που αφορά την συνδικαλιστική εκπροσώπηση των εργαζόμενων, εισήχθη εν κρυπτώ, ως εκτός ημερησίας διάταξης θέμα στην συνεδρίαση του ΔΣ, προφανώς για να μην υπάρξει έγκαιρη αντίδραση των εργαζόμενων.
Καταχρηστική  επειδή, η απόφαση του ΔΣ της ΔΕΥΑΜΒ, παρακάμπτει την ομόφωνη απόφαση της επιτροπής προστασίας συνδικαλιστικών στελεχών, ενώ η ΔΕΥΑΜΒ την είχε αποδεχθεί πλήρως, όπως προκύπτει από την μη ς στην δευτεροβάθμια επιτροπή.
Αντιδημοκρατική επειδή, η λήψη της συγκεκριμένης απόφασης αποδεικνύει πλήρως τις για προειλημμένη απόφαση, μέσω μιας πειθαρχικής διαδικασίας, κατά την οποία δεν επιτράπηκε ούτε το δικαίωμα της απολογίας στον πρόεδρο του συλλόγου μας.
Οι της ΔΕΥΑΜΒ εκφράζουν την αμέριστη συάστασή τους στον πρόεδρο του συλλόγου και δηλώνουν ότι βρίσκονται στο πλευρό του με κάθε τρόπο.Δηλώνουν επίσης ότι δεν πρόκειται να καμφθούν στις δδικήσεις τους από τις προκλητικές καταχρηστικές και αντιδημοκρατικές ενέργειες της Διοίκησης.
Σ του Συλλόγου εργαζόμενων της ΔΕΥΑΜΒ, κρίνοντας ότι η παραπάνω ενέργεια της Διοίκησης  είναι ένα ακόμα επεισόδιο αυταρχισμού στην πόλη μας εκπορευόμενο από την συγκεκριμένη Δημοτική Αρχή, θα αναλάβει πρωτοβουλίες στο επόμενο διάστημα, για την ενός ευρέος μετώπου αντιμετώπισης αυτών των πρακτικών και καλεί κάθε φορέα της πόλης να συμμετάσχει σε αυτό, χωρίς κοντόφθαλμους υπολογισμούς.
[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση