Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Κατά Γ. Κατρούγκαλου το ΕΚΒ
Κατά Γ. Κατρούγκαλου το ΕΚΒ

Κατά Γ. Κατρούγκαλου το ΕΚΒ

Κατά του υπουργού Εργασίας Γ. Κατρούγκαλου στρέφεται για ακόμη μια φορά το ΕΚΒ, κατηγορώντας τον για κορόΪδία εις βάρος εργαζομένων και συνταξιούχων.

Χαρακτηριστικά αναφέρεται: “Θα μπορούσε να μιλήσει κανείς απλώς για «φαιδρότητα», εάν όμως δεν ήταν -στο βαθμό που αποδείχτηκε- επικίνδυνη, η της κοροϊδίας, που συστηματικά, πια, και καθ’ έξιν εφαρμόζει ο υπ. εργασίας κ. Κατρούγκαλος, απέναντι στους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους, επιχειρώντας να περάσει τα καταστροφικά μνημονιακά του.

Τελευταίο «δείγμα γραφής» του, η υποδοχή των συνταξιούχων με τα …ψεκαστήρια των ΜΑΤ, επειδή οι δυστυχείς έκαναν το λάθος να ακολουθήσουν την προτροπή του, να βγουν και να διαδηλώσουν στους δρόμους, για «να τον βοηθήσουν, έτσι, στις του με τους δανειστές».

Δεν ξέρουμε εάν ο κ. Κατρούγκαλος συνειδητά ολισθαίνει σε τέτοιες τακτικές ακραίες και επικίνδυνες ή, εάν, όντως τελεί εν συγχύσει! Σε κάθε, πάντως, περίπτωση, αποκαλύπτει στους εργαζόμενους και στην ελληνική Κοινωνία είτε την κυβερνητική παρειά της ανικανότητας, είτε την πραγματική, της πειθήνιας συνεργάτιδας των δανειστών και των βιομήχανων.

Καιρός, να αντιληφθεί η Κυβέρνηση ότι στην ελληνική Κοινωνία υπάρχει πολλή και συσσωρευμένη οργή, βάζοντας φρένο στον ολισθηρό της κατήφορο.”

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση