Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Κάλεσμα του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ για συμμετοχή στην Παμβολιώτιση στάση εργασίας
Κάλεσμα του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ για συμμετοχή στην Παμβολιώτιση στάση εργασίας

Κάλεσμα του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ για συμμετοχή στην Παμβολιώτιση στάση εργασίας

Κάλεσμα να παρθεί πίσω η συνδικαλιστική απόλυση της Χρυσούλας από τη απηύθυνε  ο Σύλλογος Εργαζομένων ,  ζητώντας  από τους εργαζόμενους στο Δήμο να συμμετάσχουν στην Παμβολιώτιση στάση εργασίας και στη συγκέντρωση που έχει προγραμματιστεί αύριο στις 10.00 το πρωί έξω από τα Δικαστήρια.

Το Συνδικάτο δηλώσει είναι αλληλέγγυο στο πλευρό της συνδικαλίστριας Χρυσούλας η οποία είναι ταμίας της διοίκησης του Συνδικάτου Μετάλλου, μέλος της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Βόλου και αρόσωπος του Επιχειρησιακού Σωματείου της σε και Π.Ο.Ε.Μ. και η οποία απολύθηκε από την εταιρεία ΒΕΜΕ λόγω της συνδικαλιστικής της δράσης.

Καλεί τους εργαζόμενους αύριο Παρασκευή ημέρα της εκδίκασης της υπόθεσης στο δικαστήριο του Βόλου, να δώσουν αγωνιστικό παρών, δδικώντας άμεση επαναπρόσληψή της και να συμμετάσχουν στην 4ωρη στάση εργασίας που προκήρυξε ομόφωνα το και το Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ.

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση