Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Κάλεσμα του ΠΑΜΕ για συμμετοχή στη ΔΕΘ
Κάλεσμα του ΠΑΜΕ για συμμετοχή στη  ΔΕΘ

Κάλεσμα του ΠΑΜΕ για συμμετοχή στη ΔΕΘ

Κάλεσμα για αγωνιστική αντεπίθεση απηύθυναν μέλη της Γραμματείας Μαγνησίας του , σε σημερινή συνέντευξη τύπου στο ΕΚΒ, σε εργαζόμενους του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα,  μικρούς αγρότες και στις γυναίκες, αρχής γενομένης από το Συλλαλητήριο στην Πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη, το ερχόμενο Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου, στις 6.30 το απόγευμα.

Ο βουλευτής Μαγνησίας του ΚΚΕ Κώστας Στεργίου τόνισε ότι η μιλάει για «αποκατάσταση της εμπιστοσύνης στην Ελληνική », από τους επιχειρηματικούς ομίλους και προβάλλει ως πειστήριο τις επενδύσεις που έγιναν το τελευταίο διάστημα. Ακόμη τόνισε ότι προσπαθεί να σηκώσει κουρνιαχτό με το νομοσχέδιο που κατέθεσε στη Βουλή για τα εργασιακά, για το οποίο ισχυρίζεται ότι τάχα θα βάλει φραγμούς στην εργοδοτική αυθαιρεσία, με αποσπασματικά μέτρα για την απλήρωτη, αδήλωτη και ανασφάλιστη .

Ο ίδιος έκανε λόγο για «μερεμέτια» στην εργατική νομοθεσία του δεν αλλάζουν σε τίποτα τις ξεχαρβαλωμένες εργασιακές σχέσεις και τόνισε ότι και αντιπολίτευση δουλεύουν τους εργαζόμενους και στήνουν καβγά για το ποιος μπορεί καλύτερα να υπηρετήσει την καπιταλιστική ανάκαμψη, με μέτρα που απαντούν στις ανάγκες του κεφαλαίου και όχι για να αποκαταστήσουν μισθούς, συντάξεις και δικαιώματα και να ικανοποιήσουν τις σύγχρονες ανάγκες.

Ο βουλευτής του ΚΚΕ κάλεσε τους εργαζόμενους να ετοιμαστούν για νέους πιο μαζικούς αγώνες και να μη δώσουν σε κανέναν το δικαίωμα να πει ότι ο σφαγιασμός των δικαιωμάτων έχει την έγκρισή τους. Να δυναμώσουν τις εστίες ς και διεκδίκησης σε κάθε κλάδο και χώρο δουλειάς και να απαιτήσουν αυξήσεις σε μισθούς, συντάξεις, κοινωνικές παροχές, κατάργηση όλων αντεργατικών και αντιλαϊκών νόμων των μνημονίων, επ των , συμβάσεις με αυξήσεις και κανένας εργαζόμενος ανασφάλιστος.

Να σημειωθεί πως όσοι θέλουν να συμμετάσχουν θα μετακινηθούν  με λεωφορεία που θα αναχωρήσουν στις 2.30 μ.μ.  από το Δημαρχείο Βόλου.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση