Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Κάλεσμα των Εμπόρων Ενάντια στην Κρίση σε εκδήλωση για τη ρύθμιση των 120 δόσεων
Κάλεσμα των Εμπόρων Ενάντια στην Κρίση σε εκδήλωση για τη ρύθμιση των 120 δόσεων

Κάλεσμα των Εμπόρων Ενάντια στην Κρίση σε εκδήλωση για τη ρύθμιση των 120 δόσεων

Κάλεσμα απήυθηναν οι Έμποροι Ενάντια στην Κρίση στους , σε εκδήλωση με θέμα: “Ενημέρωση για την υπαγωγή στη ρύθμιση των 120 δόσεων”.

Σε σχετική οι Έμποροι Ενάντια στην Κρίση αναφέρουν: “Καλούμε τα μέλη του αλλά και το σύνολο των επαγγελματιών της πόλη μας να έρθουν να παρακολουθήσουν  την  εκδήλωση για τις που πρόσφατα ψηφίστηκε από τη . Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26/06 στις 19.00 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου (Δημήτριάδος 176).

Από την πλευρά μας ως Έμποροι Ενάντια στην Κρίση καταθέσαμε πρόταση στο ΔΣ του προκειμένου να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση αυτή. Θεωρούμε πολύ σημαντικό το γεγονός ότι το ΔΣ, αν και κάπως καθυστερημένα υιοθέτησε και ψήφισε την πρότασή μας.

Αφού για ένα τέτοιο μέτρο είναι σημαντικό να υπάρχει η καλύτερη δυνατή ενημέρωση προς  το σύνολο των εμπόρων και των ελεύθερων επαγγελματιών, γιατί μπορεί να δώσει μια ανάσα, παρά τις όποιες μπορεί να υπάρχουν.

Τέτοιες εκ και πρωτοβουλίες πρέπει να γίνονται συνεχώς από τον Εμπορικό Σύλλογο &  .Ιωνίας, αφού αυτός είναι κατά βάση ο σκοπός και ο ρόλος του.

Από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε να επιμένουμε σε αυτή την κατεύθυνση, όπως άλλωστε κάνουμε όλα τα χρόνια της συμμετοχής μας στο ΔΣ του ΕΣΒ.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση