Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Κάλεσμα των Εμπόρων Ενάντια στην Κρίση σε εκδήλωση για τη ρύθμιση των 120 δόσεων
Κάλεσμα των Εμπόρων Ενάντια στην Κρίση σε εκδήλωση για τη ρύθμιση των 120 δόσεων

Κάλεσμα των Εμπόρων Ενάντια στην Κρίση σε εκδήλωση για τη ρύθμιση των 120 δόσεων

Κάλεσμα απήυθηναν οι Έμποροι Ενάντια στην Κρίση στους επαγγελματίες, σε εκδήλωση με θέμα: “Ενημέρωση για την υπαγωγή στη ρύθμιση των 120 δόσεων”.

Σε σχετική ανακοίνωση οι Έμποροι Ενάντια στην Κρίση αναφέρουν: “Καλούμε τα μέλη του ΕΣΒ αλλά και το σύνολο των επαγγελματιών της πόλη μας να έρθουν να παρακολουθήσουν  την  εκδήλωση για τις 120 δόσεις που πρόσφατα ψηφίστηκε από τη Βουλή. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26/06 στις 19.00 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου (Δημήτριάδος 176).

Από την πλευρά μας ως Έμποροι Ενάντια στην Κρίση καταθέσαμε πρόταση στο ΔΣ του ΕΣΒ προκειμένου να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση αυτή. Θεωρούμε πολύ σημαντικό το γεγονός ότι το ΔΣ, αν και κάπως καθυστερημένα υιοθέτησε και ψήφισε την πρότασή μας.

Αφού για ένα τέτοιο μέτρο είναι σημαντικό να υπάρχει η καλύτερη δυνατή ενημέρωση προς  το σύνολο των εμπόρων και των ελεύθερων επαγγελματιών, γιατί μπορεί να δώσει μια ανάσα, παρά τις όποιες ελλείψεις μπορεί να υπάρχουν.

Τέτοιες εκδηλώσεις και πρωτοβουλίες πρέπει να γίνονται συνεχώς από τον Εμπορικό Σύλλογο Βόλου &  Ν.Ιωνίας, αφού αυτός είναι κατά βάση ο σκοπός και ο ρόλος του.

Από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε να επιμένουμε σε αυτή την κατεύθυνση, όπως άλλωστε κάνουμε όλα τα χρόνια της συμμετοχής μας στο ΔΣ του ΕΣΒ.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Νέα στέγη στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Αλμυρού #3οΔημοτικόΣχολείοΑλμυρού - https://t.co/mwNymi9dZ0 -

  • ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας: Για άλλη μια φορά χωρίς στρατηγικό σχέδιο η ελληνική γεωργία - https://t.co/sAFn03ex0v… -

  • Τον ΑΓΣΙ Ιωαννίνων φιλοξενεί ο Ολυμπιακός Βόλου #ΑΣΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΒΟΛΟΥ1937 - https://t.co/yp4Hnabb0Q -

"Αλιεύοντας" την είδηση