Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Κάλεσμα καταστημαρχών με κηδειόχαρτο
Κάλεσμα καταστημαρχών με κηδειόχαρτο

Κάλεσμα καταστημαρχών με κηδειόχαρτο

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας  πραγματοποιούν στην Πλ.Ελευθερίας  την Τσικνοπέμπτη στις  11 π.μ.   , γιατροί, μηχανικοί, δικηγόροι, ς και .

Ένα  έξυπνο κάλεσμα απευθύνουν οι καταστηματάρχες για τη διαμαρτυρίας που προγραμματίζουν την ερχόμενη Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου στις 11.30 π.μ. έξω από τα γραφεία της .Ε. Μαγνησίας του , για την καταστροφική πολιτική της ς.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Γιάννης Γρηγορίου ανήρτησε κηδειόχαρτο  σήμερα το πρωί στο Δημαρχείο Βόλου στο οποίο αναφέρεται «μας πεθάνανε πριν την ώρα μας! Κάλεσμα σε όλους τους πολίτες, διαμαρτυρίας την Πέμπτη 16-2-2017 και ώρα 11.30 π.μ. έξω από τα γραφεία του , στην Πλατεία Ελευθερίας».

Σε ανακοίνωσή του ο πρόεδρος του Συλλόγου Ιδιοκτητών Καφετεριών, Αναψυκτηρίων και Εστίασης . Μαγνησίας, αναφέρει «είμαστε πιο αποφασισμένοι από ποτέ, διότι αυτό που συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι αδιανόητο.

Η εχθρική λειτουργία του κράτους είναι καταστρεπτική για τον λαό και επικίνδυνη για την χώρα.
Γι αυτό απευθύνουμε ανοιχτό κάλεσμα σε ΟΛΟΥΣ τους πολίτες και ΟΛΟΥΣ τους Φορείς ΜΑΖΙ, την Πέμπτη 16-2-2017 και ώρα 11:30 π.μ. στην Πλατεία Ελευθερίας, σε κινητοποίηση – διαμαρτυρία έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ (επί της οδού Γαλλίας) για να δώσουμε όλοι ένα ηχηρό μήνυμα ότι δεν αντέχουμε άλλο…
ΟΧΙ στα εξοντωτικά μέτρα
ΟΧΙ στη λεηλασία του λαού
ΟΧΙ στους πλειστηριασμούς
ΟΧΙ στην κοινωνική εξαθλίωση
ΟΧΙ άλλα ψέματα από κανέναν.
Φωνή Λαού, Οργή Θεού!»

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση