Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Κ. Στεργίου: «Μολὼν λαβέ» κ. Χρυσοχοΐδη”
Κ. Στεργίου: «Μολὼν λαβέ» κ. Χρυσοχοΐδη”

Κ. Στεργίου: «Μολὼν λαβέ» κ. Χρυσοχοΐδη”

Την ντίδρσή τους, ενάντια στο νομοσχέδιο για τις δια εξέφρασαν πρωτοβάθμια σωματεία και που πραγματοποίησαν συγκέντρωση στην Πλ. Ελευθερίας.

Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης, πραγματοποίησαν μεταξύ άλλων η Ιωάννα Παπαδημητρίου πρόεδρος των Δικαστικών Υπαλλήλων ς και ο Θοδ. Γεωργαδάκης, πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου ς.

Ο Παν. Τσιτσιρίκης, πρόεδρος του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων, δήλωσε: “Είμαστε εδώ για να καταδικάσουμε το νομοσχέδιο που φέρνει η στη Βουλή συνέχεια άλλων νομοσχεδίων που είχε περάσει και η προηγούμενη που περιόριζε το απεργιακό μας δικαίωμα. Είναι μια συνέχεια για την καταστολή του εργατικού λαϊκού κινήματος. Εμείς όσο περνά από το χέρι μας, θα δώσουμε τη δική μας απάντηση οργανωμένα, δυναμώνοντας τα σωματεία μας να κάνουν οι εργαζόμενοι δική τους υπόθεση ένα δικαίωμα που έχει κατακτηθεί με κι αίμα”.

Ο πρόεδρος του Συνδικάτου Μετάλλου “Μήτσος Παπαρήγας” Κ. Στεργίου, τόνισε ότι οι εργαζόμενοι δε θα επιτρέψουν να περάσει το νομοσχέδιο αυτό κι όπως δήλωσε “«Μολὼν λαβέ» κ. Χρυσοχοΐδη”. Εμείς θα είμαστε εδώ”.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση