Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Κ. Στεργίου: «Μολὼν λαβέ» κ. Χρυσοχοΐδη”
Κ. Στεργίου: «Μολὼν λαβέ» κ. Χρυσοχοΐδη”

Κ. Στεργίου: «Μολὼν λαβέ» κ. Χρυσοχοΐδη”

Την ντίδρσή τους, ενάντια στο νομο για τις δια εξέφρασαν πρωτοβάθμια σωματεία και φορείς που πραγματοποίησαν συγκέντρωση στην Πλ. ς.

Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης, ομιλίες πραγματοποίησαν μεταξύ άλλων η Ιωάννα Παπαδημητρίου πρόεδρος των Δικαστικών Υπαλλήλων και ο Θοδ. Γεωργαδάκης, πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Ζαγοράς.

Ο Παν. Τσιτσιρίκης, πρόεδρος του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων, δήλωσε: “Είμαστε εδώ για να καταδικάσουμε το νομο που φέρνει η κυβέρνηση στη Βουλή συνέχεια άλλων νομοσχεδίων που είχε περάσει και η προηγούμενη κυβέρνηση που περιόριζε το ακό μας δικαίωμα. Είναι μια συνέχεια για την καταστολή του εργατικού λαϊκού κινήματος. Εμείς όσο περνά από το χέρι μας, θα δώσουμε τη δική μας απάντηση οργανωμένα, δυναμώνοντας τα σωματεία μας να κάνουν οι δική τους υπόθεση ένα δικαίωμα που έχει κατακτηθεί με αγώνες κι αίμα”.

Ο πρόεδρος του Συνδικάτου Μετάλλου “Μήτσος Παπαρήγας” Κ. Στεργίου, τόνισε ότι οι δε θα επιτρέψουν να περάσει το νομοσχέδιο αυτό κι όπως δήλωσε “«Μολὼν λαβέ» κ. Χρυσοχοΐδη”. Εμείς θα είμαστε εδώ”.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση