Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Κ. Στεργίου: «Μολὼν λαβέ» κ. Χρυσοχοΐδη”
Κ. Στεργίου: «Μολὼν λαβέ» κ. Χρυσοχοΐδη”

Κ. Στεργίου: «Μολὼν λαβέ» κ. Χρυσοχοΐδη”

Την αντίδρασή τους, ενάντια στο νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις εξέφρασαν πρωτοβάθμια σωματεία και φορείς που πραγματοποίησαν συγκέντρωση στην Πλ. Ελευθερίας.

Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης, ομιλίες πραγματοποίησαν μεταξύ άλλων η Ιωάννα Παπαδημητρίου πρόεδρος των Δικαστικών Υπαλλήλων Μαγνησίας και ο Θοδ. Γεωργαδάκης, πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Ζαγοράς.

Ο Παν. Τσιτσιρίκης, πρόεδρος του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων, δήλωσε: “Είμαστε εδώ για να καταδικάσουμε το νομοσχέδιο που φέρνει η κυβέρνηση στη Βουλή συνέχεια άλλων νομοσχεδίων που είχε περάσει και η προηγούμενη κυβέρνηση που περιόριζε το απεργιακό μας δικαίωμα. Είναι μια συνέχεια για την καταστολή του εργατικού λαϊκού κινήματος. Εμείς όσο περνά από το χέρι μας, θα δώσουμε τη δική μας απάντηση οργανωμένα, δυναμώνοντας τα σωματεία μας να κάνουν οι εργαζόμενοι δική τους υπόθεση ένα δικαίωμα που έχει κατακτηθεί με αγώνες κι αίμα”.

Ο πρόεδρος του Συνδικάτου Μετάλλου “Μήτσος Παπαρήγας” Κ. Στεργίου, τόνισε ότι οι εργαζόμενοι δε θα επιτρέψουν να περάσει το νομοσχέδιο αυτό κι όπως δήλωσε “«Μολὼν λαβέ» κ. Χρυσοχοΐδη”. Εμείς θα είμαστε εδώ”.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Η Γαλλία ενισχύει τη στρατιωτική της παρουσία στη Μεσόγειο - https://t.co/fYISCtqpAv -

  • Βαρύ κλίμα μετά την επικοινωνία Μητσοτάκη-Τσίπρα - https://t.co/YRP4CVIPJP -

  • Κορωνοϊός-Λάρισα: Κατέληξε μια 81χρονη, διασωληνώθηκε 27χρονη γιατρός - https://t.co/1HI6dMvuud -

"Αλιεύοντας" την είδηση