Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Κ. Στεργίου: «Μολὼν λαβέ» κ. Χρυσοχοΐδη”
Κ. Στεργίου: «Μολὼν λαβέ» κ. Χρυσοχοΐδη”

Κ. Στεργίου: «Μολὼν λαβέ» κ. Χρυσοχοΐδη”

Την αντίδρασή τους, ενάντια στο νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις εξέφρασαν πρωτοβάθμια και φορείς που πραγματοποίησαν στην Πλ. Ελευθερίας.

Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης, πραγματοποίησαν μεταξύ άλλων η Ιωάννα Παπαδημητρίου πρόεδρος των Δικαστικών Υπαλλήλων και ο Θοδ. Γεωργαδάκης, πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Ζαγοράς.

Ο Παν. Τσιτσιρίκης, πρόεδρος του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων, δήλωσε: “Είμαστε εδώ για να καταδικάσουμε το νομοσχέδιο που φέρνει η κυβέρνηση στη συνέχεια άλλων νομοσχεδίων που είχε περάσει και η προηγούμενη κυβέρνηση που περιόριζε το απεργιακό μας δικαίωμα. Είναι μια συνέχεια για την καταστολή του εργατικού λαϊκού κινήματος. Εμείς όσο περνά από το χέρι μας, θα δώσουμε τη δική μας απάντηση οργανωμένα, δυναμώνοντας τα μας να κάνουν οι δική τους υπόθεση ένα δικαίωμα που έχει κατακτηθεί με αγώνες κι ”.

Ο πρόεδρος του Συνδικάτου Μετάλλου “Μήτσος Παπαρήγας” Κ. Στεργίου, τόνισε ότι οι δε θα επιτρέψουν να περάσει το νομοσχέδιο αυτό κι όπως δήλωσε “«» κ. Χρυσοχοΐδη”. Εμείς θα είμαστε εδώ”.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Παράταση της προθεσμίας καταβολής των φορολογικών υποχρεώσεων που είχαν ανασταλεί κατά το εξάμηνο μετά τον «Ιανό»,… - https://t.co/dUPIGxrLBC -

  • Σε διασυλλογικούς αγώνες στίβου η Νίκη Βόλου - https://t.co/Ee6jlfY3UY -

  • Οι μετρήσεις του Σταθμού του Υπουργείου Περιβάλλοντος για την ποιότητα της ατμόσφαιρας στο Βόλο… - https://t.co/LgsPcu8eE2 -

"Αλιεύοντας" την είδηση