Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Υπόμνημα κατέθεσαν στον ΟΜΕΔ εργοδοσία και εργαζόμενοι του ΙΜΑΝΤΑ
Υπόμνημα κατέθεσαν  στον ΟΜΕΔ εργοδοσία και εργαζόμενοι του ΙΜΑΝΤΑ

Υπόμνημα κατέθεσαν στον ΟΜΕΔ εργοδοσία και εργαζόμενοι του ΙΜΑΝΤΑ

Υπόμνημα κατέθε στον Οργανισμό Μεσολάβησης και Διαιτησίας () εργοδοσία και εργαζόμενοι του ΙΜΑΝΤΑ στο πλαίσιο της πρώτης συνάντησης του μεσολαβητή με την εργοδοσία και τους εργαζόμε της Ι – ΣΥΡΜΑ, για στη διαφορά των δύο πλευρών, που προκύπτει από τις απολύσεις τεσσάρων εργαζομένων, που έγιναν μετάαπό 52 οικειοθελείς .

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων στην Ι Νίκο Μπουρούς, στη σημερινή πρώτη συνάντηση οι δύο πλευρές κατέθεσαν υπομνήματα με τα αιτήματά τους και αφού έγινε συζήτηση, τόσο με κάθε πλευρά, όσο και από κοινού, ορίστηκε δεύτερη συνάντηση την ερχόμενη Δευτέρα στα γραφεία του στη Θεσσαλονίκη, στις 12 το μεσημέρι.

Στο μεταξύ οι εργαζόμενοι συνεχίζουν τις τους με καθημερινές τρίωρες στάσεις εργασίας σε κάθε βάρδια, τις οποίες η εργοδοσία για την τρέχουσα εβδομάδα μετέτρεψε μονομερώς σε κανονική άδεια, όπως έχει το δικαίωμα.

Νέα γενική συνέλευση των εργαζομένων, για το αν αποφασίσουν να συνεχίσουν και την ερχόμενη εβδομάδα τις τους, θα γίνει την μεθαύριο Παρασκευή, στις 12 το μεσημέρι.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση