Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Υπόμνημα κατέθεσαν στον ΟΜΕΔ εργοδοσία και εργαζόμενοι του ΙΜΑΝΤΑ
Υπόμνημα κατέθεσαν  στον ΟΜΕΔ εργοδοσία και εργαζόμενοι του ΙΜΑΝΤΑ

Υπόμνημα κατέθεσαν στον ΟΜΕΔ εργοδοσία και εργαζόμενοι του ΙΜΑΝΤΑ

Υπόμνημα κατέθεσαν σήμερα στον Οργανισμό Μεσολάβησης και Διαιτησίας () εργοδοσία και του ΙΜΑΝΤΑ στο πλαίσιο της πρώτης συνάντησης του μεσολαβητή με την εργοδοσία και τους εργαζόμενους της – ΣΥΡΜΑ, για συμφωνία στη διαφορά των δύο πλευρών, που προκύπτει από τις απολύσεις τεσσάρων εργαζομένων, που έγιναν μετάαπό 52 οικειοθελείς .

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων στην Νίκο Μπουρούς, στη σημερινή πρώτη συνάντηση οι δύο πλευρές κατέθεσαν υπομνήματα με τα αιτήματά τους και αφού έγινε συζήτηση, τόσο με κάθε πλευρά, όσο και από κοινού, ορίστηκε δεύτερη συνάντηση την ερχόμενη Δευτέρα στα γραφεία του στη Θεσσαλονίκη, στις 12 το μεσημέρι.

Στο μεταξύ οι συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους με καθημερινές τρίωρες στάσεις εργασίας σε κάθε βάρδια, τις οποίες η εργοδοσία για την τρέχουσα εβδομάδα μετέτρεψε μονομερώς σε κανονική άδεια, όπως έχει το δικαίωμα.

Νέα των εργαζομένων, για το αν αποφασίσουν να συνεχίσουν και την ερχόμενη εβδομάδα τις κινητοποιήσεις τους, θα γίνει την μεθαύριο Παρασκευή, στις 12 το μεσημέρι.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ζ. Μακρή: «Επίσπευση της επαναλειτουργίας του Λατομείου Συκής από το ΥΠΕΝ» #ΛατομείοΣυκής - https://t.co/TqVVHJabdP -

  • Το ετήσιο συνέδριο του Δικτύου Major Cities of Europe #MajorCitiesOfEurope - https://t.co/VwCm7WXiCR -

  • Σκότωσαν την #φώκια "Κωστής" μασκότ της Αλοννήσου #φώκια - https://t.co/gC4Q1WO71W -

"Αλιεύοντας" την είδηση