Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Υπόμνημα κατέθεσαν στον ΟΜΕΔ εργοδοσία και εργαζόμενοι του ΙΜΑΝΤΑ
Υπόμνημα κατέθεσαν  στον ΟΜΕΔ εργοδοσία και εργαζόμενοι του ΙΜΑΝΤΑ

Υπόμνημα κατέθεσαν στον ΟΜΕΔ εργοδοσία και εργαζόμενοι του ΙΜΑΝΤΑ

Υπόμνημα κατέθεσαν σήμερα στον Οργανισμό Μεσολάβησης και Διαιτησίας () εργοδοσία και εργαζόμενοι του ΙΜΑΤΑ στο πλαίσιο της πρώτης ς του μεσολαβητή με την εργοδοσία και τους εργαζόμε της ΙΜΑΣ – ΣΥΡΜΑ, για συμφωνία στη διαφορά των δύο πλευρών, που προκύπτει από τις τεσσάρων εργαζομένων, που έγιναν μετάαπό 52 οικειοθελείς αποχωρήσεις.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων στην ΙΜΑΣ ίκο Μπουρούς, στη σημερινή πρώτη οι δύο πλευρές κατέθεσαν με τα αιτήματά τους και αφού έγινε συζήτηση, τόσο με κάθε πλευρά, όσο και από κοινού, ορίστηκε δεύτερη συνάντηση την ερχόμενη Δευτέρα στα γραφεία του στη Θεσσαλονίκη, στις 12 το μεσημέρι.

Στο μεταξύ οι εργαζόμενοι συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους με καθημερινές τρίωρες στάσεις εργασίας σε κάθε βάρδια, τις οποίες η εργοδοσία για την τρέχουσα εβδομάδα μετέτρεψε μονομερώς σε κανονική , όπως έχει το δικαίωμα.

Νέα γενική συνέλευση των εργαζομένων, για το αν αποφασίσουν να συνεχίσουν και την ερχόμενη εβδομάδα τις κινητοποιήσεις τους, θα γίνει την μεθαύριο Παρασκευή, στις 12 το μεσημέρι.

"Αλιεύοντας" την είδηση