Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Ημερίδα του ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ: «ΣΧΕΣΗ ΣΕ ΓΕΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ: Ενημερώνομαι – Εξελίσσομαι»
Ημερίδα του ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ: «ΣΧΕΣΗ ΣΕ ΓΕΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ: Ενημερώνομαι – Εξελίσσομαι»

Ημερίδα του ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ: «ΣΧΕΣΗ ΣΕ ΓΕΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ: Ενημερώνομαι – Εξελίσσομαι»

Επενδύοντας στην άριστη και την αμοιβαία εμπιστοσύνη και έχοντας πάντα τον πελάτη στο επίκεντρο της στρατηγικής του, ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ υλοποίησε ακόμη μία ημερίδα του κύκλου εκδηλώσεων «ΣΧΕΣΗ ΣΕ ΓΕΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ: Ενημερώνομαι – Εξελίσσομαι» στο Εργοστάσιο του Βόλου.

Στην Ημερίδα συμμετείχαν περισσότεροι από 70 συνερ, εκπρόσωποι τεχνικών εταιριών, μεταλλευτικών ομίλων και παραγόντων του ευρύτερου κατασκευαστικού κλάδου από όλη την Ελλάδα.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας, οι συνερ είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την , την ηγετική θέση και το στρατηγικό σχεδιασμό του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ καθώς και του κορυφαίου ομίλου δομικών υλικών παγκοσμίως, της LafargeHolcim. Παράλληλα, οι συνεργάτες ενημερώθηκαν για τις εξελίξεις της κατασκευαστικής ς σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο, αλλά και για τις σύγχρονες τάσεις που επικρατούν στη διεθνή . Έμφαση δόθηκε στο μεγαλύτερο Ερευνητικό Κέντρο δομικών υλικών παγκοσμίως, το « Research & Development Centre» στη Λυών, παρουσιάζοντας καινοτόμα προϊόντα και  λύσεις του αύριο που συνεισφέρουν στην βιώσιμη και δημιουργούν αξία για όλους.

Ταυτόχρονα, με κορυφαία προτεραιότητα να οδηγεί τις εξελίξεις και να αναπτύσσεται ψηφιακά, ο Όμιλος ενημέρωσε τους συμμετέχοντες για την αξιοποίηση νέων τεχνολογιών και τον ψηφιακό μετασχηματισμό του, με στόχο την αναβάθμιση της συνεργασίας τους. Στη συνέχεια, οι συνεργάτες ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Εργοστασίου στο Βόλο, την μεγαλύτερη παραγωγική μονάδα τσιμέντου του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ και μία από τις σημαντικότερες της LafargeHolcim,προκειμένου να γνωρίσουν από κοντά την παραγωγική διαδικασία του τσιμέντου και τις πράσινες πρακτικές του Εργοστασίου.

Ο Δημήτρης Δήμου, Γενικός Διευθυντής Εμπορίας του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ, ανέφερε σχετικά: «Η άριστη και υπεύθυνη εξυπηρέτηση, η δέσμευση για ποιότητα και η ανταλλαγή απόψεων αποτελούν το κλειδί για τη δημιουργία μακροχρόνιων σχέσεων εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες μας. Συνεχίζουμε με συνέπεια να χτίζουμε σε γερές βάσεις προβλέποντας τις εξελισσόμενες ανάγκες τους, ευθυγραμμίζοντας τη στρατηγική μας με τις προσδοκίες τους και απαντώντας σε κάθε ανάγκη με έξυπνες λύσεις. Σε κάθε ευκαιρία ενισχύουμε περαιτέρω τη συνεργασία μας με στόχο να συνεχίσουμε να καθιστούμε από κοινού κάθε κατασκευαστικό έργο, κάθε επένδυση, ».

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση