Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Ημερίδα για το ασφαλιστικό-φορολογικό Ιατρών Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας
Ημερίδα για το ασφαλιστικό-φορολογικό Ιατρών Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας

Ημερίδα για το ασφαλιστικό-φορολογικό Ιατρών Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας

Με  επιτυχία στέφθηκε η ημερίδα του Συνδέσμου που έλαβε χώρα την 21/01/2017 στον  με θέμα «Νέο Ασφαλιστικό και Φορολογικό καθεστώς Ιατρών και Σωμάτων Ασφαλείας». Προσφώνηση έκανε ο πρόεδρος ΠΙΣ   Μιχ. Βλασταράκος, ο δε πρόεδρος ΣΑ/ΣΣΑΣ   Φ. Πατσουράκος ανέγνωσε την προσφώνηση του προέδρου του   . Πατούλη  λόγω απουσίας του εκτός Ελλάδος .

Οι εισηγητές  Δ. Μπούρλος (δικηγόρος του περιοδικού Νομοθεσία ΙΚΑ), Παπαευαγγέλου Ελ. (προϊσταμένη Νομικής Υπηρεσίας  ), Μπαρμπούρης Θεόδωρος (φοροτεχνικός ), Β. Κοντός (δικηγόρος, πρώην στρατιωτικός δικαστής) και Αθαν. Πάσχου (οικονομολόγος), μετά τις εισηγήσεις τους απάντησαν και έδωσαν λύσεις σε ερωτήσεις που τέθηκαν από τους παρευρισκόμενους που κατέκλυσαν κυριολεκτικά την αίθουσα.

Ερωτήσεις επίσης τέθηκαν και από  τα ανά  την Ελλάδα ενδιαφερόμενα μέλη μας καθ΄ όσον την ημερίδα ήταν δυνατό να παρακολουθήσουν σε on line σύνδεση.

Οι αποφάσεις που ελήφθησαν είναι:

-Προσφυγή στο Συμβούλιο της επικρατείας  για την αντισυνταγματικότητα του νόμου σε με ΠΙΣ και ΙΣΑ.

-Προσφυγή για την εισφορά 6,95% για περίθαλψη καθ΄ όσον για τους Ένστολους Υγειονομικούς εν ενεργεία και αποστρατεία υπάρχει, από την 1η ημέρα της εισόδου στις και .

-Προσφυγή για την περικοπή κατά 60% της σύνταξης σε όσους αποστρατεύονται μετά την ψήφιση του ασφαλιστικού νόμου του Μαρτίου 2016 και συνεχίζουν να εργάζονται, δεδομένου ότι οι στρατιωτικοί αποστρατεύονται σε μικρή ηλικία από την υπηρεσία και όχι με την θέληση τους, με αποτέλεσμα λόγω αυξημένων οικογενειακών υποχρεώσεων  να είναι απολύτως απαραίτητη η εργασία για κάλυψη των υποχρεώσεων τους. Η περικοπή της σύνταξης στην περίπτωση αυτή είναι τιμωρητική χωρίς να ευθύνονται οι συνάδελφοι.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Η ΠΠΜ απαιτεί μετρήσεις για #διοξίνες στο Βόλο και παύση της καύσης σκουπιδιών #διοξίνες - https://t.co/tt396b1rMI -

  • Στην εκδήλωση της Πανθεσσαλικής Στέγης για τον Παπαδιαμάντη η αντιπεριφερειάρχης ΠΕΜΣ - https://t.co/ZZTHlCiVge… -

  • Όμιλος δημοσιογραφίας στο πρότυπο Γυμνάσιο Βόλου #όμιλοςδημοσιογραφίας #πρότυποΓυμνάσιοΒόλου - https://t.co/2Sv5uZg1iA -

"Αλιεύοντας" την είδηση