Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Οριστικό «λουκέτο» στον ΙΜΑΝΤΑ
Οριστικό «λουκέτο» στον  ΙΜΑΝΤΑ

Οριστικό «λουκέτο» στον ΙΜΑΝΤΑ

Οριστικό είναι το τέλος της ΙΜΑΣ στη Μαγνησία, σύμφωνα με στελέχη της ContiΤech από τη Γερμανία , που διεμήνυσαν προς κάθε κατεύθυνση ότι η απόφαση να κλείσει το εργοστάσιο στην περιοχή είναι οριστική και δεν μπορούν να την αναιρέσουν και να κλείσουν ένα άλλο εργοστάσιο στον όμιλο.

Σήμερα, στο Εργατικό Κέντρο Βόλου, έγινε τυπικά και η τελευταία ενημερωτική γενική συνέλευση, όπου παραβρέθηκαν μόλις 41 από τους 140 εργαζόμενους.

Όπως ανέφερε το μέλος της διοίκησης του Σωματείου και της Διοίκησης του ΕΚΒ Θόδωρος Πανόπουλος, στη συνέλευση έγινε ενημέρωση για το αποτέλεσμα της επικοινωνίας, μεταξύ κυβέρνησης και του Ομίλου στη Γερμανία, όπου τονίστηκε ότι η απόφαση να κλείσει το εργοστάσιο της ΙΜΑΣ στο Βόλο είναι ειλημμένη και ότι η εταιρία δεν μπορεί να κλείσει άλλο εργοστάσιο του Ομίλου.

Μετά την εξέλιξη αυτή, το σύνολο των εργαζομένων αναμένεται να καταθέσει αιτήσεις για να ενταχθεί στο πρόγραμμα εθελούσιας εξόδου, ώστε να αποζημιωθεί με ποσό 40.000 €.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • ΖΑΓΟΡΙΝ: Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός Φωτογραφίας στα ηλεκτρονικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με θετικό κοινωνικό… - https://t.co/AlrWod8xDe -

  • Υπόμνημα ΣΒΘΣΕ για τις επιχειρήσεις σε τρίτες χώρες - https://t.co/PlkzdzjYvt -

  • "Έτσι Είναι η Ζωή" στο Αχίλλειο και το Μεταξουργείο - https://t.co/zFmVlHou7W -

"Αλιεύοντας" την είδηση