Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Στα Δικαστήρια προσέφυγε η διεύθυνση του ΙΜΑΝΤΑ
Στα Δικαστήρια  προσέφυγε η διεύθυνση του ΙΜΑΝΤΑ

Στα Δικαστήρια προσέφυγε η διεύθυνση του ΙΜΑΝΤΑ

Στ Δικστήρια προσέφυγε η διεύθυνση του ΙΜΑΝΤΑ, δδικώντας να προστεθεί κι ένας ακόμη εργαζόμενος (τέταρτος) στο προσωπικό ασφαλείας, κατά τη διάρκεια των τρίωρων στάσεων ς που πραγματοποιούν καθημερινά οι εργαζόμενοι.

Η διεύθυνση του εργοστασίου κατέθεσε σχετική , η οποία δεν εκδικάστηκε σήμερα – όπως είχε προσδιοριστεί – λόγω της απεργίας των δικηγόρων.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων Νίκο Μπουρούς, πρόθεση της διεύθυνσης ήταν να εκδικαστεί σήμερα η , καθώς ο της Εταιρείας κατέθεσε αίτηση εξαίρεσης από την απεργία, επικαλούμενος τον κατεπείγον της υπόθεσης, η οποία δεν έγινε όμως δεκτή.

Τελικά, η αγωγή προσδιορίστηκε εκ νέου, για τις 16 Φεβρουαρίου, με την προϋπόθεση ότι η απεργία των δικηγόρων θα έχει λήξει.

Ο ίδιος είπε ακόμη πως η που έχει υπογραφεί μεταξύ Εταιρείας και Σωματείου από τον προηγούμενο Ιούνιο σχετικά με τον αριθμό του προσωπικού ασφαλείας είναι για τρία άτομα, αλλά η Εταιρεία, επικαλούμενη λόγους ασφαλείας, ζητεί να προστεθεί και τέταρτο άτομο και συγκεκριμένα, ένας εργαζόμενος με την του θερμαστή.

Να σημειωθεί τέλος, πως την Παρασκευή, στις 12 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί νέα των εργαζομένων του ΙΜΑΝΤΑ, προκειμένου να καθοριστεί η περαιτέρω στάση τους.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση