Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Στα Δικαστήρια προσέφυγε η διεύθυνση του ΙΜΑΝΤΑ
Στα Δικαστήρια  προσέφυγε η διεύθυνση του ΙΜΑΝΤΑ

Στα Δικαστήρια προσέφυγε η διεύθυνση του ΙΜΑΝΤΑ

Στα Δικαστήρια προσέφυγε η διεύθυνση του ΙΜΑΝΤΑ, διεκδικώντας να προστεθεί κι ένας ακόμη εργαζόμενος (τέταρτος) στο προσωπικό ασφαλείας, κατά τη διάρκεια των τρίωρων στάσεων εργασίας που πραγματοποιούν καθημερινά οι .

Η διεύθυνση του εργοστασίου κατέθεσε σχετική , η οποία δεν εκδικάστηκε σήμερα – όπως είχε προσδιοριστεί – λόγω της απεργίας των δικηγόρων.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων Νίκο Μπουρούς, πρόθεση της διεύθυνσης ήταν να εκδικαστεί σήμερα η , καθώς ο της Εταιρείας κατέθεσε αίτηση εξαίρεσης από την , επικαλούμενος τον κατεπείγον της υπόθεσης, η οποία δεν έγινε όμως δεκτή.

Τελικά, η αγωγή προσδιορίστηκε εκ νέου, για τις 16 Φεβρουαρίου, με την προϋπόθεση ότι η των δικηγόρων θα έχει λήξει.

Ο ίδιος είπε ακόμη πως η που έχει υπογραφεί μεταξύ Εταιρείας και Σωματείου από τον προηγούμενο Ιούνιο σχετικά με τον αριθμό του προσωπικού ασφαλείας είναι για τρία άτομα, αλλά η Εταιρεία, επικαλούμενη λόγους ασφαλείας, ζητεί να προστεθεί και τέταρτο άτομο και συγκεκριμένα, ένας εργαζόμενος με την του θερμαστή.

Να σημειωθεί τέλος, πως την Παρασκευή, στις 12 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί νέα των εργαζομένων του ΙΜΑΝΤΑ, προκειμένου να καθοριστεί η περαιτέρω στάση τους.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Οδηγούσε στο λιμάνι χωρίς δίπλωμα #οδήγησηχωρίςδίπλωμα - https://t.co/P6vhxdAiXe -

  • Συνεχίζεται το πρόγραμμα της κουνουποκτονίας στη Μαγνησία #πρόγραμμακουνουποκτονίας - https://t.co/6Xqir6y8bE -

  • Δύο βραβεία στην Περιφέρεια Θεσσαλίας από τα Hellenic Responsible Business Awards 2021 - https://t.co/PfHr41UMga… -

"Αλιεύοντας" την είδηση