Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Ανησυχητικό τρίμηνο για τους εργαζόμενους στον ΙΜΑΝΤΑ
Ανησυχητικό  τρίμηνο για τους εργαζόμενους στον ΙΜΑΝΤΑ

Ανησυχητικό τρίμηνο για τους εργαζόμενους στον ΙΜΑΝΤΑ

Ανησυχητικό είνι το επόμενο τρίμηνο γι τους εργαζόμε στον ΙΜΑΤΑ, καθώς εκτός από το θέμα με τις 60 οικιοθελείς αποχωρήσεις που ανακοίνωσε η εταιρεία στους εργαζόμε μέσα στις γιορτές, σε εκκρεμότητα παραμένει και η υπογραφή των επιχειρησιακής σύμβασης.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων ικ. Μπουρού, μέχρι σήμερα έχουν αποφασίσει να αποχωρήσουν περί στους 45 εργαζόμενους από τον ΙΜΑΝΤΑ, ενώ από το εργοστάσιο ΣΥΡΜΑ που ανήκει στην ίδια εταιρεία, έχουν βρεθεί άλλα 10 άτομα να αποχωρήσουν.

«Στόχος της εταιρείας είναι να διώξει το μόνιμο προσωπικό και μετά να προσλάβει φθηνά εργατικά χέρια, χωρίς δικαιώματα και . Το επόμενο τρίμηνο αναμένεται να είναι θερμό», είπε χαρακτηριστικά, ο κ. Μπουρούς, προσθέτοντας ότι σε εκκρεμότητα παραμένει και το θέμα της επιχειρησιακή συλλογική σύμβασης.

Να σημειωθεί ότι οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στο Σωματείο και στην εταιρεία για το θέμα αυτό απέβησαν άκαρπες, ωστόσο αναμένεται να ξανανοίξουν.

Οι εργαζόμενοι προγραμματίζουν συναντήσεις με τους και τους βουλευτές, καθώς και Τύπου για να ενημερώσουν τον κόσμο για την κατάσταση το Σάββατο στις 11.00 το πρωί στο Εργατικό Κέντρο .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση