Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Ανησυχητικό τρίμηνο για τους εργαζόμενους στον ΙΜΑΝΤΑ
Ανησυχητικό  τρίμηνο για τους εργαζόμενους στον ΙΜΑΝΤΑ

Ανησυχητικό τρίμηνο για τους εργαζόμενους στον ΙΜΑΝΤΑ

Ανησυχητικό είναι το επόμενο τρίμηνο για τους εργαζόμενους στον ΙΜΑΝΤΑ, καθώς εκτός από το θέμα με τις 60 οικιοθελείς που ανακοίνωσε η εταιρεία στους εργαζόμενους μέσα στις , σε εκκρεμότητα παραμένει και η υπογραφή των επιχειρησιακής σύμβασης.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων Νικ. Μπουρού, μέχρι σήμερα έχουν αποφασίσει να αποχωρήσουν περί στους 45 εργαζόμενους από τον ΙΜΑΝΤΑ, ενώ από το εργοστάσιο ΣΥΡΜΑ που ανήκει στην ίδια εταιρεία, έχουν βρεθεί άλλα 10 άτομα να αποχωρήσουν.

«Στόχος της εταιρείας είναι να διώξει το μόνιμο προσωπικό και μετά να προσλάβει φθηνά εργατικά χέρια, χωρίς δικαιώματα και . Το επόμενο τρίμηνο αναμένεται να είναι θερμό», είπε χαρακτηριστικά, ο κ. Μπουρούς, προσθέτοντας ότι σε εκκρεμότητα παραμένει και το θέμα της επιχειρησιακή συλλογική σύμβασης.

Να σημειωθεί ότι οι ανάμεσα στο Σωματείο και στην εταιρεία για το θέμα αυτό απέβησαν άκαρπες, ωστόσο αναμένεται να ξανανοίξουν.

Οι εργαζόμενοι προγραμματίζουν συναντήσεις με τους και τους , καθώς και συνέντευξη Τύπου για να ενημερώσουν τον κόσμο για την κατάσταση το Σάββατο στις 11.00 το πρωί στο Εργατικό Κέντρο Βόλου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Εξαπάτηση πολιτών υπό το πρόσχημα επένδυσης χρημάτων σε κρυπτονομίσματα #Bitcoin - https://t.co/swekvZHt9X -

  • Ενεργειακή αναβάθμιση του Λυκείου Αργαλαστής #ΛύκειοΑργαλαστής - https://t.co/S8qtMYHE2I -

  • Πανηγύρεις Αγίας Παρασκευής #ενορίαΑγίαςΠαρασκευής - https://t.co/FdFdhi4XWB -

"Αλιεύοντας" την είδηση