Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων συμμετοχής υποψηφίων ωφελούμενων σε έργο του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ
ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων συμμετοχής υποψηφίων ωφελούμενων σε έργο του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ

ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων συμμετοχής υποψηφίων ωφελούμενων σε έργο του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ

Ξεκίνησε η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων συμμετοχής υποψηφίων ωφελούμενων σε ένα σημαντικό έργο του ΙΜΕ ΓΕΕ, «Κατάρτιση και πιστο γνώσεων και δεξιοτήτων εργαζομένων σε επιλεγμένα επαγγέλματα του τομέα των Κατασκευών, σε θέματα εξοικονόμησης ενέργειας» με κωδικό ΟΠΣ 5002684, που υλοποιείται με τη συγ της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο – Ε.Κ.Τ.) στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014-2020».

Το έργο περιλαμβάνει πανελλαδικές δράσεις επιδοτούμενης κατάρτισης (50 ώρες) και δωρεάν διαδικασίες πιστος γνώσεων και δεξιοτήτων σε τεχνικές εξοικονόμησης ενέργειας για τους αλουμινοσιδηροκατασκευαστές, για τους τεχνίτες τοποθέτησης υαλοπινάκων, για τους ηλεκτρολόγους, για τους υδραυλικούς και για τους ψυκτικούς.

Απευθύνεται σε εργαζόμενους (μισθωτούς) επιχειρήσεων του ιδιωτικού τομέα της οικονομίας, με εξαρτημένη σχέση εργασίας (πλήρους ή μερικής απασχόλησης) οι οποίοι επιθυμούν να αναπτύξουν και να βελτιώσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους, την επαγγελματική τους θέση και να ενισχύσουν τη δυνατότητα της επαγγελματικής τους ς.

Καταληκτικός σκοπός του είναι η ενδυνάμωση των γνώσεων και των δεξιοτήτων των εργαζόμενων στον στρατηγικό τομέα Υλικά-Κατασκευές, με επικέντρωση σε θέματα Εξοικονόμησης Ενέργειας.

Επίσης, δύο ακόμα Προσ Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τη ανοικτού μητρώου Εκπαιδευτών και Γραμματειακής Υποστήριξης προγραμμάτων επαγγελματικής κατάρτισης στο πλαίσιο του ίδιου έργου.

Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να αναζητηθούν στην ιστοσελίδα του ΙΜΕ ΓΕΕ (www.imegsevee.gr ) στην ενότητα «Προσκλήσεις – Διαγωνισμοί», όπου διατίθεται και η ηλεκτρονική πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων συμμετοχής.

Για διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Παράρτημα Θεσσαλίας, Δομή ς (Καστοριάς 2α, Τ.Κ. 41448), Τηλ.: 2410579876-7 και email larisa@imegsevee.gr.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση