Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων συμμετοχής υποψηφίων ωφελούμενων σε έργο του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ
ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων συμμετοχής υποψηφίων ωφελούμενων σε έργο του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ

ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων συμμετοχής υποψηφίων ωφελούμενων σε έργο του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ

Ξεκίνησε η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων συμμετοχής υποψηφίων ωφελούμενων σε ένα σημαντικό του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ, « και πιστοποίηση γνώσεων και δεξιοτήτων εργαζομένων σε επιλεγμένα επαγγέλματα του τομέα των Κατασκευών, σε θέματα εξοικονόμησης ενέργειας» με κωδικό ΟΠΣ 5002684, που υλοποιείται με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο – Ε.Κ.Τ.) στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014-2020».

Το περιλαμβάνει πανελλαδικές δράσεις επιδοτούμενης κατάρτισης (50 ώρες) και δωρεάν διαδικασίες πιστοποίησης γνώσεων και δεξιοτήτων σε τεχνικές εξοικονόμησης ενέργειας για τους αλουμινοσιδηροκατασκευαστές, για τους τεχνίτες τοποθέτησης υαλοπινάκων, για τους ηλεκτρολόγους, για τους υδραυλικούς και για τους ψυκτικούς.

Απευθύνεται σε εργαζόμενους (μισθωτούς) επιχειρήσεων του ιδιωτικού τομέα της οικονομίας, με εξαρτημένη σχέση εργασίας (πλήρους ή μερικής απασχόλησης) οι οποίοι επιθυμούν να αναπτύξουν και να βελτιώσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους, την επαγγελματική τους θέση και να ενισχύσουν τη δυνατότητα της επαγγελματικής τους κινητικότητας.

Καταληκτικός σκοπός του είναι η ενδυνάμωση των γνώσεων και των δεξιοτήτων των εργαζόμενων στον στρατηγικό τομέα Υλικά-Κατασκευές, με επικέντρωση σε θέματα Εξοικονόμησης Ενέργειας.

Επίσης, δύο ακόμα Προσκλήσεις Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τη δημιουργία ανοικτού μητρώου Εκπαιδευτών και Γραμματειακής Υποστήριξης προγραμμάτων επαγγελματικής κατάρτισης στο πλαίσιο του ίδιου έργου.

Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να αναζητηθούν στην του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ (www.imegsevee.gr ) στην ενότητα «Προσκλήσεις – Διαγωνισμοί», όπου διατίθεται και η ηλεκτρονική πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων συμμετοχής.

Για διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Παράρτημα Θεσσαλίας, Δομή Λάρισας (Καστοριάς 2α, Τ.Κ. 41448), Τηλ.: 2410579876-7 και email larisa@imegsevee.gr.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Κυπελλούχος Ελλάδος και πανελληνιονίκης η Μένια Τσιόβολου #ΜένιαΤσιόβολου - https://t.co/rWTEDa01mN -

  • Κακοκαιρία Ελπίς: Επιχειρούν παντού όπου χρειάζεται τα μηχανήματα της Περιφέρειας Θεσσαλίας - https://t.co/Ma2fwFez7q… -

  • Καύσιμα και καπάκια από την EKO Μικροθηβών στο Σώμα Έρευνας και Διάσωσης - https://t.co/ggSuIQhRkF… -

"Αλιεύοντας" την είδηση