Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Οικονομικό Φόρουμ Δελφών: Ξεκινά σε λίγες ημέρες με πολύ σημαντικές συμμετοχές
Οικονομικό Φόρουμ Δελφών: Ξεκινά σε λίγες ημέρες με πολύ σημαντικές συμμετοχές

Οικονομικό Φόρουμ Δελφών: Ξεκινά σε λίγες ημέρες με πολύ σημαντικές συμμετοχές

Εντυπωσικό είνι το πρόγραμμα του ετήσιου συνεδρίου του Οικονομικού Φόρουμ Δελφών το οποίο θα πραγματοποιηθεί από Πέμπτη 2 έως Κυριακή 5 Μαρτίου στους Δελφούς υπό την αιγίδα της Α.Ε. Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Κύριου Προκόπιου Παυλόπουλου.

Το αναλυτικό πρόγραμμα το οποίο ανακοινώθηκε στην ιστοσελίδα του Φόρουμ περιλαμβάνει περισσότερους από 220 ομιλητές οι οποίοι για 4 ημέρες θα συζητήσουν 40 και πλέον καίρια ζητήματα που απασχολούν τον κόσμο, την Ευρώπη και την χώρα μας.

Στο συνέδριο θα παρέμβουν μεταξύ άλλων οι Ευρωπαίοι Επίτροποι κ.κ και Χ. Στυλιανίδης, o της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων κ. Werner Hoyer, ο του Eurogroup Working Group κ. Thomas Wieser και ο επικεφαλής Economics, Policy Strategy and Banking του European Stability Mechanism κ. Rolf Strauch.

Από ελληνικής πλευράς συμμετέχουν οι κορυφαίοι εκπρόσωποι της πολιτικής και επιχειρηματικής σκηνής και του ακαδημαϊκού κόσμου. Ενδεικτικά αναφέρεται η συμμετοχή 3 πρώην πρωθυπουργών κ.κ Κ. Σημίτη, Λ. Παπαδήμου και Π. Πικραμμένου, τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Κ. Μητσοτάκη, την αρχηγό της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κ. Φ. Γεννηματά, του Διοικητή της , κ Γ. Στουρνάρα, του πρόεδρου της Εθνικής Τράπεζας κ. Π. Θωμόπουλου, του πρόεδρο του ΣΕΒ κ. Θ. Φέσσα , του πρόεδρου του Σ κ. Α. Ανδρεάδη και του προέδρου του ΣΦΕΕ κ. Π. Αποστολίδη.

Το πραγματικά πυκνό πρόγραμμα, οι σημαντικές διεθνείς συμμετοχές και η αποδοχή του καλέσματος για συμμετοχή τόσων προσωπικοτήτων αποδεικνύει την ανάγκη για μια ουσιαστική συζήτηση πάνω στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα και η περιοχή μας.

Στο φετινό συνέδριο συμμετέχουν ως σύμβουλοι προγράμματος οργανισμοί όπως το ΙΟΒΕ, ΕΛΙΑΜΕΠ, KEMEA, Ινστιτούτο Διεθνών Σχέσεων, Endeavor, Konrad Adenauer Stiftung και PeoplesTrust.

Για το πλήρες πρόγραμμα και τους ομιλητές του συνεδρίου καθώς και για τις 40 θεματικές ενότητες που θα συζητηθούν επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.delphiforum.gr η τη σελίδα του Φόρουμ στο Facebook https://www.facebook.com/delphiforum

Την σημαντική αυτή εκδήλωση στηρίζουν οι εταιρείες: Βωξίτες Παρνασσού, , Aegean, The Hellenic Initiative, Libra Group, Hellenic Entrepreneurship Award, Home Project, TAP, OTE, Eurolife, VOLVO, Coca-Cola 3E, Χρυσωρυχεία Θράκης, Google, Heracles Group of Companies, Lamda, Aluminum of Greece, ΕΛΠΕ, Σύνδεσμος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων ς, BANK, PAPASTRATOS, IMERYS & Abbvie

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση