Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Ικανοποίηση πελατών για τα εργαλεία DEWALT στην ΚΑΝΕΛΛΗΣ – ΣΒΕΤΖΟΥΡΗΣ Ο.Ε.
Ικανοποίηση πελατών για τα εργαλεία DEWALT στην ΚΑΝΕΛΛΗΣ – ΣΒΕΤΖΟΥΡΗΣ Ο.Ε.

Ικανοποίηση πελατών για τα εργαλεία DEWALT στην ΚΑΝΕΛΛΗΣ – ΣΒΕΤΖΟΥΡΗΣ Ο.Ε.

 

Δεκάδες επαγγελματίες και ερασιτέχνες δοκίμασαν σήμερα τα εργαλεία στην εταιρεία ΚΑΝΕΛΛΗΣ – ΣΒΕΤΖΟΥΡΗΣ Ο.Ε. στη συνοικία των Παλαιών κι έμειναν απολύτως ικανοποιημένοι από την ποιότητα και την αντοχή τους.
Από το πρωί έως και απόψε το βράδυ έσπευδαν στο άνθρωποι που «πιάνει το χέρι τους» αλλά και μαστόρια για τους οποίους ένα καλό εργαλείο αποτελεί το δεξί τους χέρι. Άλλωστε η ρήση «τα εργαλεία κάνουν τον μάστορα» ταιριάζει «γάντι» στην περίπτωση και ιδίως όταν πρόκειται για αξιόπιστα εργαλεία όπως τα .

Η ηλεκτρονική εφημερίδα pagasitikosnews.com βρέθηκε στο με τα πολύ καλά εργαλεία, τα απαθανάτισε κατά την ώρα λειτουργίας τους και κατέγραψε τα θετικά σχόλια επαγγελματιών αλλά και ερασιτεχνών.

Η εκδήλωση περιελάμε:
 Αναλυτική επιτόπια παρουσίαση των εργαλείων από ειδικούς.
 Δυνατότητα δοκιμής των εργαλείων από τον κάθε επισκέπτη της εκδήλωσης, σε πραγματικές συνθήκες εργασίας.
 Αναμνηστικά δώρα για τους επισκέπτες.
 Κλήρωση επιπλέον δώρων-εργαλείων για τους επισκέπτες.
 Χάρισμα του Φ.Π.Α. 24% για τις αγορές εργαλείων DEWALT που θα γίνουν την ημέρα της εκδήλωσης.
 Έκπτωση 10% για οποιαδήποτε αγορά κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης που αφορά Εργαλεία χειρός, Εξαρτήματα και Μέσα Ατομικής Προστασίας.

Μιλώντας με τον κ. Κανελλή μας είπε: « Αν κι ως κατάστημα εργαλείων λειτουργεί από το 1990 και από το 2001 βρίσκεται στην Ελασσόνος 27 στα , η προσπάθεια για συνεχώς καλύτερη και ποιοτικότερη εξυπηρέτηση του τεχνικού κόσμου (επαγγελματιών και ερασιτεχνών) δεν σταματά ποτέ. Το κατάστημα Εργαλεία Κανελλής, 27 χρόνια τώρα ειδικεύεται στο χώρο του εργαλείου χειρός αλλά και του ηλεκτρικού και μπαταρίας. Στο κατάστημα μπορεί κανείς να βρει από μια απλή πένσα και ένα κατσαβίδι ή μια σκάλα, έως εργαλεία μπαταρίας λιθίου κι άλλα μηχανήματα, για τους πιο απαιτητικούς χρήστες, καθώς και ρούχα εργασίας και μέσα ατομικής προστασίας (ΜΑΠ)».

Αξιοποιώντας την εμπειρία του ιώργου και του Παντελή που πρωτοέστησαν το κατάστημα κι έβαλαν γερά θεμέλια, η επόμενη γενιά, ο Δημήτρης και ο Βασίλης, βελτιώνουν ακόμα περισσότερο την επιχείρηση. Στο ιδιαίτερα όμορφο κι από αρχιτεκτονικής σκοπιάς κατάστημα, έκτασης 250 τ.μ., με ευκολία στο παρκινγκ, διατηρούν πάντα την ίδια προσωπική σχέση με τον πελάτη και φροντίζουν για την καλύτερη εξυπηρέτηση και την υποστήριξη, πριν και μετά την πώληση του κάθε εργαλείου.

Άλλωστε, όποιος αγοράσει ένα εργαλείο, θέλει να ξέρει ότι θα έχει την υποστήριξη που χρειάζεται ανά πάσα στιγμή και ότι δεν θα μείνει ξεκρέμαστος. Η νέα γενιά της Κανελλής – Σβεντζούρης Ο.Ε. έχει δώσει ήδη το δικό της στίγμα. Η επέκταση του χώρου ώστε να υπάρχει μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων, η κάλυψη των αναγκών τόσο ενός επαγγελματία όσο κι ενός ερασιτέχνη, είναι ορισμένα μόνο στοιχεία. Επιστρατεύουν τη σκληρή δουλειά, το χαμηλό προφίλ και επενδύουν στη χρήση νέων τεχνολογιών και μεθόδων, ενώ ταυτόχρονα επενδύουν χρόνο και κόπο στην συνεχή παρακολούθηση της εξέλιξης των εργαλείων για να προσφέρουν τις καλύτερες λύσεις για αποδοτικότερη εργασία σε κάθε τεχνικό. Όλα αυτά πάντα με κυρίαρχο γνώμονα τη διατήρηση της ποιότητας σε προσιτές πάντα τιμές!

Το σλόγκαν λοιπόν “ό,τι εργαλείο χρειαστείς … Σβεντζούρης – Κανελλής και θα το βρεις” δεν έχει βγει τυχαία!

Η εταιρία συνεργάζεται με οίκους του εξωτερικού, ωστόσο στα Εργαλεία Κανελλής μπορεί να βρει κάποιος κι αρκετά είδη ελληνικής κατασκευής, μιας και αποτελεί συνειδητή της επιχείρησης να στηριχθούν ελληνικά προϊόντα και επιχειρήσεις.

Ακόμη και σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, οι δύο συνέταιροι κάνουν καλά σχεδιασμένα βήματα μπροστά, επιλέγοντας να διατηρούν τις συνεργασίες με αξιόπιστες εταιρείες, αλλά και να κάνουν νέες συνεργασίες με εταιρείες που αποτελούν δυνατά ονόματα στο χώρο τους.
Σε αυτή την κατεύθυνση κινείται και η έναρξη της συνεργασίας με την εταιρεία ηλεκτρικών εργαλείων και εργαλείων μπαταρίας DEWALT. Η DEWALT είναι από τα γνωστότερα Brand names στο χώρο του εργαλείου, επιδεικνύοντας δυναμική και ανοδική στην Ελλάδα και σε όλη την Ευρώπη.

Πληροφορίες στο Κανελλής Δ. & Σβεντζούρης Β. Ο.Ε. , στο www.kanellis.gr και στο fb Κανελλής Εργαλεία.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση