Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Η Mastercard αυξάνει το όριο ανέπαφων συναλλαγών σε 29 χώρες
Η Mastercard αυξάνει το όριο ανέπαφων συναλλαγών σε 29 χώρες

Η Mastercard αυξάνει το όριο ανέπαφων συναλλαγών σε 29 χώρες

Η Mastercard νκοινώνει τη δέσμευσή της για υλοποίηση της αύξησης των ορίων ανέπαφων συναλλαγών σε όλη την Ευρώπη. Η κίνηση αυτή έρχεται μετά την εφαρμογή νέων ορίων σε 29 χώρες, μέσω της οποίας θα βελτιωθεί η εμπειρία αγορών όλων των καταναλωτών στην περιοχή.

Σε ολόκληρη την Ευρώπη, η Mastercard έχει υποστηρίξει μία σειρά από πρωτοβουλίες, οι οποίες έχουν σημειώσει δραματική αύξηση στη χρήση ανέπαφων συναλλαγών μέσω κάρτας και κινητών συσκευών. Το 75% όλων των συναλλαγών με κάρτες Mastercard® σε όλη την Ευρώπη, πραγματοποιείται πλέον ανέπαφα. Η αύξηση των ορίων στις ανέπαφες συναλλαγές, σημαίνει πρακτικά ότι τόσο οι κάτοχοι καρτών όσο και οι , θα είναι σε θέση να πραγματοποιούν και να λαμβάνουν τις περισσότερες από τις τους γρήγορα και με , χωρίς να χρειάζεται η εισαγωγή PIN ή η χρήση μετρητών.

Μεταξύ των 29 χωρών, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ιρλανδία, η και η Πολωνία προχωρούν με μόνιμες αλλαγές στα όρια, ενώ η και η εφαρμόζουν προσωρινές αυξήσεις, με στόχο να βοηθήσουν τους πολίτες να ψωνίζουν εύκολα κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου.

Η Άσπα Παλημέρη, Country Manager της Mastercard για , Κύπρο και Μάλτα, δήλωσε σχετικά:

«Από την ίδρυσή της, η Mastercard έχει υποστηρίξει τα πλεονεκτήματα των ανέπαφων συναλλαγών, ως έναν απλό, ασφαλή και γρήγορο τρόπο πληρωμής. Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από το γεγονός ότι πλέον οι καταναλωτές επιλέγουν τις ανέπαφες συναλλαγές, ως τον προτιμώμενο τρόπο πληρωμής στην καθημερινότητά τους. Με τη σημερινή και μέσα στις δύσκολες καταστάσεις που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε, είμαστε εδώ για να προσφέρουμε ακόμη μεγαλύτερη ελευθερία και ευκολία σε όσους ήδη επέλεγαν αυτόν τον τρόπο πληρωμής, αλλά και να υποστηρίξουμε συνολικά, όλους τους καταναλωτές στις προκλήσεις αυτής της νέας καθημερινότητας».

Ακολουθούν οι 29 χώρες με τα αντίστοιχα παλιά και νέα όρια ανέπαφων συναλλαγών:

 

Πηγή: kathimerini.gr
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση