Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Η ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε για την απεργοσπασία στην εφημερίδα «Ελευθερία»

Η ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε για την απεργοσπασία στην εφημερίδα «Ελευθερία»

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας, για μια ακόμη φορά καταγγέλλει τη στάση της εργοδοσίας στην «Ελευθερία» , η οποία έστησε απεργοσπαστικό μηχανισμό την Κυριακή 6 Μαρτίου, προκειμένου να εκδώσει το φύλλο της Δευτέρας 7 Μαρτίου , αν και η Ένωση είχε εξαγγείλει 24ώρη απεργία.

Ως γνωστόν, το Δ.Σ. της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας – Στερ. Ελλάδας – Ευβοίας αποφάσισε 24ωρη απεργία των μελών της Ένωσης, τα οποία εργάζονται στην ημερήσια της Λάρισας «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ», από την 06.00 της Κυριακής, 06-03- μέχρι την 06.00 της Δευτέρας, 07-03-. Τα αιτήματα της απεργίας ήταν:

  • Να ανακληθούν οι διαθεσιμότητες των εργαζομένων στην εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» συναδέλφων δημοσιογράφων Δημητρίου Βάλλα (μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης), Μαρίνας Αποστολοπούλου και Γιώργου Μακρή.
  • Να μην θιγούν τα κεκτημένα δικαιώματα των εργαζομένων στην εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» της Λάρισας δημοσιογράφων.

Δυστυχώς η εργοδοσία της ιστορικής εφημερίδας της Λάρισας, αποδεικνύεται και πάλι κατώτερη των περιστάσεων, προβαίνοντας σε δήθεν επίδειξη δύναμης προκειμένου να εκφοβίσει και να κάμψει την της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας. Τους απαντάμε ότι δεν θα το πετύχει, ούτε στο ελάχιστο.

Όσο για τα άτομα που συμμετείχαν στον απεργοσπαστικό μηχανισμό, μη σκεπτόμενοι ότι μπορεί να είναι οι επόμενοι όπου θα τεθούν σε διαθεσιμότητα, τους απαντάμε: «Εχουσιν γνώσιν οἱ φύλακες».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Η ζωή αρχίζει όταν κλείνει ένας κύκλος… - https://t.co/PaAJUgRkjl -

  • Πέθανε στον ύπνο του 40χρονος αγιογράφος στη Ν. Αγχίαλο #αιφνίδιοςθάνατος - https://t.co/oI1aWUp9SF -

  • Αιφνίδιος θάνατος πεζοπόρου στο #Τρίκερι #Τρίκερι - https://t.co/n1IKx7MKdh -

"Αλιεύοντας" την είδηση