Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Η Επιτροπή προκηρύσσει διαγωνισμό για επίδοξους νέους δημοσιογράφους
Η Επιτροπή προκηρύσσει διαγωνισμό για επίδοξους νέους δημοσιογράφους

Η Επιτροπή προκηρύσσει διαγωνισμό για επίδοξους νέους δημοσιογράφους

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προκήρυξε τον διαγωνισμό  Youth4Regions 2020 για επίδοξους νέους δημοσιογράφους. Χάρη στο  Youth4Regions, και ανακαλύπτουν τι κάνει η ΕΕ στην περιφέρειά τους.

 Από σήμερα μπορούν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στον διαγωνισμό και, με βάση την αίτησή τους, θα επιλεγούν 33 νικητές και νικήτριες που θα προσκληθούν στις για την Εβδομάδα των Δήμων και των Περιφερειών της ΕΕ που αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο του 2020. Εκεί, θα παρακολουθήσουν μαθήματα, θα λάβουν καθοδήγηση από καταξιωμένους δημοσιογράφους, θα συνεργαστούν μαζί τους στην αίθουσα σύνταξης και να επισκεφθούν τα θεσμικά όργανα της ΕΕ και μέσα ενημέρωσης.

 Οι επιτυχόντες υποψήφιοι θα είναι επίσης υποψήφιοι για το βραβείο Megalizzi – Niedzielski για επίδοξους δημοσιογράφους.

 Αίτηση μπορούν να υποβάλουν και νέες από τα κράτη μέλη της ΕΕ, τις γειτονικές χώρες και τις υποψήφιες προς ένταξη χώρες.

 Το έντυπο της αίτησης και οι όροι συμμετοχής είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα του προγράμματος www.youth4regions.eu ως τις 13 Ιουλίου 2020.

 Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε όσους έχουν συμμετάσχει στο , το 18 % δήλωσαν ότι τους έκαναν πρόταση για εργασίας χάρη στο πρόγραμμα, ενώ το 97 % πιστεύει ότι το πρόγραμμα τους βοήθησε να κατανοήσουν καλύτερα την της ΕΕ και την περιφερειακή .

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Νέα πεζοδρόμια σε Σκιάθο και Σκόπελο κατασκευάζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας - https://t.co/5r34C00dBn -

  • Αναστολή λειτουργίας τμημάτων του 3ου ΕΠΑΛ Βόλου - https://t.co/W2k7SjSynb -

  • Οι μετρήσεις του Σταθμού του Υπουργείου Περιβάλλοντος για την ποιότητα της ατμόσφαιρας στο Βόλο… - https://t.co/HBZ1bCZt3Y -

"Αλιεύοντας" την είδηση