Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Hμερίδα στο TEE για τις δημόσιες συμβάσεις στα έργα
Hμερίδα στο TEE  για τις δημόσιες συμβάσεις στα έργα

Hμερίδα στο TEE για τις δημόσιες συμβάσεις στα έργα

Hμερίδα με θέμα “Ο νόμος 4412/2016 για τις δημόσιες συμβάσεις στα έργα και η εφαρμογή του”, θα διεξαχθεί στο Βόλο, την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016 στις 10.00 π.μ. στην αίθουσα του αμφιθεάτρου του ΤΕΕ Μαγνησίας (2ας Νοεμβρίου και Ξενοφώντος).

Η ημερίδα διοργανώνεται από το Περιφερειακό τμήμα Μαγνησίας της ΠΕΔΜΕΔΕ (Πανελλήνια Ένωση Διπλωματούχων Μηχανικών Εργοληπτών Δημοσίων Έργων).

Η ημερίδα έχει βασικό σκοπό την παρουσίαση του Ν.4412/2016 και είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για την αποσαφήνιση πολλών θεμάτων που απασχολούν του εργολήπτες, σε σχέση με το Νόμο και τις εφαρμοστικές προβλέψεις του (διατάγματα – αποφάσεις – εγκύκλιοι).

Στην ημερίδα θα παραβρεθούν ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της ΠΕΔΜΕΔΕ Γεώργιος Ρωμοσιός και Μιχαήλ Δακτυλίδης, ο πρόεδρος της Κεντρικής Αντιπροσωπείας και εκπρόσωπος της Ένωσης στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΣΜΕΔΕ Ξενοφών Καρκαντζός, καθώς και ο νομικός σύμβουλος της ΠΕΔΜΕΔΕ Ευθύμιος Αναγνωστόπουλος.

Στη ημερίδα θα παρουσιαστούν τα κύρια σημεία του Νόμου και θα γίνει συζήτηση, στην οποία θα απαντηθούν ερωτήσεις και απορίες.

Οι βασικοί άξονες στους οποίους θα κινηθεί η συζήτηση θα είναι:
• Εφαρμογή του Νόμου 4412/2016 περί Δημοσίων Συμβάσεων
• Προσδιορισμός κοστολογικού ορίου (πρόταση ΠΕΔΜΕΔΕ)
• Θέματα ΤΣΜΕΔΕ – Σύσταση ΤΜΕΔΕ
• Θέματα ΜΕΕΠ

Ενδιάμεσα θα υπάρξει διάλειμμα για καφέ και μπουφές.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • H Περιφέρεια Θεσσαλίας στη νέα ψηφιακή εποχή μέσω του «ΙΡΙΔΑ» - https://t.co/pK8b356mce -

  • Ξεπέρασαν τα 30 τα σωματεία και οι φορείς ενάντια στην καύση σκουπιδιών - https://t.co/ucEp0sCCQQ -

  • Eργασίες συντήρησης του σταθμού μέτρησης της Περιφέρειας Θεσσαλίας στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου… - https://t.co/wkidauVFlt -

"Αλιεύοντας" την είδηση