Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / H EΣΗΕΘΣΤΕ-Ε για την Εργατική Πρωτομαγιά
H EΣΗΕΘΣΤΕ-Ε για την Εργατική Πρωτομαγιά

H EΣΗΕΘΣΤΕ-Ε για την Εργατική Πρωτομαγιά

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας, τιμά την ημέρα της εργατικής Πρωτομαγιάς και καλεί τα μέλη της να λάβουν  μέρος μαζί με όλους τους εργαζόμενους στις κατά τόπους απεργιακές συγκεντρώσεις που θα πραγματοποιηθούν σε όλη την .

Διεκδικούμε δουλειά, αξιοπρεπείς ΣΣΕ, κοινωνική ασφάλιση για όλους και σοβαρή, αξιόπιστη και δημοκρατική με βάση τις αληθινές ανάγκες της κοινωνίας.

Ζητάμε συλλογικά δικαιώματα, που θα εγγυώνται την αξιοπρέπεια και την ανεξαρτησία των δημοσιογράφων και της Ενημέρωσης.

Η Ένωση Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας:

  • Αγωνίζεται για τη θεσμική θωράκιση του δημοσιογραφικού λειτουργήματος και τη συνθηκών που θα επιτρέπουν στο δημοσιογράφο να ενημερώνει την κοινή γνώμη τηρώντας τη δημοσιογραφική δεοντολογία.
  • Αγωνίζεται ενάντια σε κάθε προσπάθεια ευτελισμού της ενημέρωσης από αλεξιπτωτιστές και καιροσκόπους του χώρου.
  • Αγωνίζεται μαζί με το σύνολο των συνδικαλιστικών σωματείων και των εργαζομένων όλης της χώρας για την επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων εργασίας.
  • Αγωνίζεται ώστε ο , που απειλείται με αφανισμό καθώς τα προβλήματα της ανεργίας, της υποαπασχόλησης, της απλήρωτης και ανασφάλιστης εργασίας έχουν πάρει δραματικές διαστάσεις, να επιστρέψει σε ένα υγιές περιβάλλον.

Κλείνοντας τονίζουμε, ότι η 1η Μαΐου είναι , ημέρα αγώνα των εργαζομένων, ημέρα διεκδίκησης αιτημάτων για την κάλυψη των σύγχρονων αναγκών.

Για το λόγο αυτό οι συνάδελφοι καλούνται να καλύψουν μόνο τις απεργιακές συγκεντρώσεις.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Μια χειροποίητη γκλίτσα (μπαστούνι) - βακτηρία αρχιερέως  #Μούρεσι - https://t.co/sRk9reVwRO -

  • Ερώτηση Κ. Παπανάτσιου για τη μετατροπή κοινοχρήστου χώρου πρασίνου σε βιομηχανικά οικόπεδα στην Α' ΒΙΠΕ Βόλου… - https://t.co/YibBYCrDg2 -

  • Οι μετρήσεις του Σταθμού του Υπουργείου Περιβάλλοντος για την ποιότητα της ατμόσφαιρας στο Βόλο… - https://t.co/1DfGLCbpOD -

"Αλιεύοντας" την είδηση