Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Για ασύστολα και χονδροειδή ψεύδη κατηγόρησε την κυβέρνηση η ΑΔΕΔΥ
Για ασύστολα και χονδροειδή ψεύδη κατηγόρησε την κυβέρνηση η ΑΔΕΔΥ

Για ασύστολα και χονδροειδή ψεύδη κατηγόρησε την κυβέρνηση η ΑΔΕΔΥ

ι σύστολα και χονδροειδή ψεύδη κατηγόρησε την κυβέρνηση σήμερα από το Βόλο το μέλος της εκτελεστικής γραμματείας Δημ. Μπράτης , ενώ ο πρόεδρος του Ν.Τ. της Δημ. Κουτσούκος είπε ότι στις 4 Φεβρουαρίου θα «νεκρώσει» όλος ο και κάλεσε τον κόσμο να συμμετέχει στην απεργιακή κινητοποίηση στις 10.30 το πρωί στην Πλατεία Ελευθερίας.

Στη που δόθηκε στο ΕΚΒ κ. Μπράτης χαρακτήρισε την πανελλαδική απεργία ως καθοριστικό γεγονός για να μην τολμήσει η κυβέρνηση να φέρει το ασφαλιστικό ν/σ και πρόσθεσε: « Η κυβέρνηση είπε ασύστολα ψεύδη για τις συντάξεων οι οποίες θα είναι μεγάλες, της τάξης άνω του 20% για νέους συνταξιούχους.»

Ο ίδιος τόνισε ότι η κυβέρνηση εκλέχτηκε για να μην εφαρμόσει την ίδια πολιτική αλλά είπε χονδροειδή ψεύδη και ότι με οριζόντια κίνηση πήγε τα όρια στα 67 έτη και πρόσθεσε ότι θα αντιμετωπιστεί με βάση τις πολιτικές που εφαρμόζει.

Ο κ. Μπράτης επέκρινε και τους βουλευτές που προέρχονται από τον χώρο εργασίας λέγοντας πως είναι ντροπή να λένε άλλα προεκλογικά και άλλα τώρα.

Στη συμμετείχαν επίσης ο ταμίας του Ν. Τ. . Φωτόπουλος και το μέλος Φιλ. Κωνσταντινίδης, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε ενημερωτική εκδήλωση.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση