Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ για την Αξιολόγηση
Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ για την Αξιολόγηση

Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ για την Αξιολόγηση

Γενική Συνέλευση πραγματοποιεί ο  Σύλλογος Εργαζομένων , την Τρίτη 28 Μαρτίου 2017, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Νέας Ιωνίας, για να συζητήσει τη δράση ενάντια στην Αξιολόγηση και συνολικά στην αντιλαϊκή επίθεση.

Όπως αναφέρεται, ” την που η συγκυβέρνηση -ΑΝΕΛ νομοθετεί νέες ασφαλιστικές επιβαρύνσεις, όπως με την των κρατήσεων για το εφάπαξ στους «παλαιούς» ασφαλισμένους μόνιμους υπαλλήλους από το 1% στο 4% υλοποιώντας το νόμο-λαιμητόμο για το Ασφαλιστικό 4387/2016 και τη στιγμή που «διαπραγματεύεται» με τους «θεσμούς» (Κομισιόν, ΕΚΤ, , ΔΝΤ) το κλείσιμο της β΄ ς του 3ου Μνημονίου (που συνυπέγραψε με ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ) με τη συρρίκνωση του απεργιακού δικαιώματος, την των συλλογικών συμβάσεων και την απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων, το χάσιμο ενός  ακόμη μισθού μέσα από τη μείωση του αφορολόγητου και την κατακρεούργηση των συντάξεων, προωθεί τη διαδικασία της Αξιολόγησης των δημοσίων και δημοτικών υπαλλήλων του Ν. 4369/2016, που μοναδικό στόχο έχει τον πειθαναγκασμό και την υποταγή των εργαζομένων στην και τις αντιδραστικές αναδιαρθρώσεις στο , καθώς συνδέεται με το μισθό, την ιδιωτικοποίηση και υπηρεσιών, την κινητικότητα και μπορεί να οδηγήσει σε απολύσεις.”

Όλοι στη γενική συνέλευση του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ ν. Μαγνησίας την Τρίτη στις 7 το απόγευμα στο Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Ιωνίας.
Όλοι στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ την Τρίτη 7 Απρίλη στις 7 το απόγευμα στην πλατεία Πανεπιστημίου.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση