Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ για την Αξιολόγηση
Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ για την Αξιολόγηση

Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ για την Αξιολόγηση

Γενική Συνέλευση πραγματοποιεί ο  , την Τρίτη 28 Μαρτίου 2017, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Νέας Ιωνίας, για να συζητήσει τη δράση ενάντια στην και συνολικά στην αντιλαϊκή επίθεση.

Όπως αναφέρεται, ” την ώρα που η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ νομοθετεί νέες ασφαλιστικές επιβαρύνσεις, όπως με την αύξηση των κρατήσεων για το εφάπαξ στους «παλαιούς» ασφαλισμένους μόνιμους υπαλλήλους από το 1% στο 4% υλοποιώντας το νόμο-λαιμητόμο για το Ασφαλιστικό 4387/2016 και τη στιγμή που «διαπραγματεύεται» με τους «θεσμούς» (, ΕΚΤ, ΕΜΣ, ) το κλείσιμο της β΄ αξιολόγησης του 3ου Μνημονίου (που συνυπέγραψε με -ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ) με τη συρρίκνωση του απεργιακού δικαιώματος, την κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων και την απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων, το χάσιμο ενός  ακόμη μισθού μέσα από τη μείωση του αφορολόγητου και την κατακρεούργηση των συντάξεων, προωθεί τη διαδικασία της Αξιολόγησης των δημοσίων και δημοτικών υπαλλήλων του . 4369/2016, που μοναδικό στόχο έχει τον πειθαναγκασμό και την υποταγή των εργαζομένων στην αντιλαϊκή πολιτική και τις αντιδραστικές αναδιαρθρώσεις στο δημόσιο, καθώς συνδέεται με το μισθό, την ιδιωτικοποίηση και κατάργηση υπηρεσιών, την και μπορεί να οδηγήσει σε απολύσεις.”

Όλοι στη γεική συνέλευση του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ ν. Μαγνησίας την Τρίτη στις 7 το απόγευμα στο Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Ιωνίας.
Όλοι στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ την Τρίτη 7 Απρίλη στις 7 το απόγευμα στην πλατεία Πανεπιστημίου.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Μετεγγραφή Ντουάρτε Βαλέντε στον Ολυμπιακό Βόλου #ΝτουάρτεΒαλέντε - https://t.co/hBKb9m129T -

  • Νεκρός ο 31χρονος αγνοούμενος Ανδρέας Μποτονάκης #ΑνδρέαςΜποτονάκης - https://t.co/FC1rsNO6qX -

  • #Βουνό ή #θάλασσα; #Βουνό #θάλασσα - https://t.co/ueHA0yDmvj -

"Αλιεύοντας" την είδηση