Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Γενική συνέλευση πραγματοποιεί ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ ν. Μαγνησίας
Γενική συνέλευση πραγματοποιεί ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ ν. Μαγνησίας

Γενική συνέλευση πραγματοποιεί ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ ν. Μαγνησίας

Γενική συνέλευση πργμτοποιεί ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ ν. ς την Δευτέρα 2 Οκτωβρίου στις 11.30 το πρωί στο του , με στάση εργασίας 11.30 π.μ. με 1 μ.μ., με θέμα την αξιολόγηση μετά και την Γεροβασίλη.

Όπως αναφέρεται “η μαζική συμμετοχή όλων των δημοτικών υπαλλήλων της χώρας στην ακή κινητοποίηση και αποχή της ΠΟΕ-ΟΤΑ και της ΑΔΕΔΥ, έβαλε φρένο στη διαδικασία της αντιδραστικής Αξιολόγησης των Δημόσιων και Δημοτικών Υπαλλήλων, του Ν. 4369/2016 που νομοθέτησε η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-.
Μπροστά στην αποφασιστικότητά μας να μείνει ο νόμος στα χαρτιά, η Υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης έφερε στη Βουλή και ψηφίστηκε από ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και ΝΔ, η κατάπτυστη , με την οποία αφενός νομοθετήθηκε η απεργοσπασία και αφετέρου συνδέεται η Αξιολόγηση με την υπηρεσιακή εξέλιξη των στελεχών όλης της Δημόσιας Διοίκησης (Διευθυντών, Τμηματαρχών κλπ), προσπαθώντας να μας εκβιάσει και να μας διαιρέσει.
Όπως ακυρώσαμε τον νόμο Μητσοτάκη και βασικές πλευρές του νόμου Βερναρδάκη, έτσι μπορούμε να ακυρώσουμε και την τροπολογία Γεροβασίλη.
Σας καλούμε να δώσουμε μαζικό παρών στη συνέλευση μας μεθαύριο Δευτέρα 2/10, συνεχίζοντας με απεργία-αποχή από κάθε διαδικασία της αξιολόγησης σε όλα τα επίπεδα, πιο δυνατά, πιο αποφασιστικά.
Καλούμε δε τους δημάρχους της ς να μην προβούν σε καμμία διαδικασία αξιολόγησης, στηρίζοντας την θέση του Συλλόγου μας και του συνδικαλιστικού κινήματος”.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση