Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Εξηγήσεις ζητά το ΕΚΒ από τη δημοτική αρχή Ζαγοράς-Μουρεσίου
Εξηγήσεις ζητά το ΕΚΒ από τη δημοτική αρχή Ζαγοράς-Μουρεσίου

Εξηγήσεις ζητά το ΕΚΒ από τη δημοτική αρχή Ζαγοράς-Μουρεσίου

Δεν ξέρουμε πώς μπορεί να εννοεί κανείς την αποτελεσματικότητα ενός θεσμού κοινωνικής ευαισθησίας (που, σε περιόδους μάλιστα υγειονομικής κρίσης καθίσταται αναντικατάστατος), με τους εργαζόμενους, που υλοποιούν το πρόγραμμά του απλήρωτους επί μήνες ολόκληρους. Σίγουρα, πάντως, δεν υπάρχουν δικαιολογίες και η δημοτική αρχή Ζαγοράς – Μουρεσίου, στην οποίο και αφορούν οι συγκεκριμένες καταγγελίες που  έγιναν.

Σύμφωνα με το ΕΚΒ η δημοτική αρχή Ζαγοράς – Μουρεσίου θα πρέπει, με πειστικό τρόπο, να εξηγήσει:

  1. Γιατί οι εργαζόμενοι στο Πρόγραμμα είδαν, όπως υποστηρίζουν, για τελευταία φορά το «χρώμα του χρήματος» τον περασμένο Σεπτέμβρη;

  2. Πότε θα πάρουν τα οφειλόμενα χρήματά τους για τον Οκτώβριο, τον Νοέμβριο, τον Δεκέμβριο τα (2020) και τον Ιανουάριο (2021);

  3. Πού οφείλονται αυτές οι καθυστερήσεις, δεδομένου ότι τα χρήματα για το Πρόγραμμα είναι, προφανώς, εξασφαλισμένα;

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι ο Δήμος Ζαγοράς – Μουρεσίου δεν κατηγοριοποιεί τους εργαζόμενους και, στην συγκεκριμένη περίπτωση, δεν έχει αφήσει στα… υπ’ όψιν τούς ορισμένου χρόνου απασχολούμενους.

Οπωσδήποτε δε η άμεση τακτοποίηση της σοβαρής αυτής εκκρεμότητας θα έκλεινε κάθε κακόβουλο στόμα. Ως τότε, όμως, η δημοτική αρχή είναι υπόλογη απέναντι στους ανθρώπους αυτούς, που, για να βοηθήσουν άλλους συνανθρώπους τους, πρέπει πρώτα να επιβιώσουν οι ίδιοι και οι οικογένειές τους.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στην επόμενη πληρωμή του ΕΛΓΑ για τα ΠΣΕΑ η εξόφληση αμυγδαλοπαραγωγών της Μαγνησίας - https://t.co/9UTPM4ABuT -

  • Απεβίωσε ο Γιάννης Στάμος - https://t.co/nobuFn751K -

  • Φωτιά σε χόρτα στο πεδίο βολής στο Σαρακηνό - https://t.co/EkQhtK8H17 -

"Αλιεύοντας" την είδηση